29 Mac 2011

::: Kami BerEARTH HOUR Dalam PIZZA HUT! =P :::

Sabtu malam
Kena la tunaikan janji dengan Zakwan
Sebab Zakwan pun dah pandai tuntut2 janji
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/03/kami-kenduri-kawen-jalan-ping-pong.html
Lepas maghrib, kami kluar semula
Jalan2 kat IOI Mall, Puchong
^_^

Sangat la ramai orang!
Memula cam nyesal jek gi situ
Tapi memandangkan itu je Jusco yang paling dekat ngan kami
Kami pun terjah jek

Lupa la pulak Sabtu 26 Mac 2011 ~ 8.30pm
Earth Hour!
Kami pun ber'Earth Hour' la kat dalam sinun, huhu!

Memula jalan2 kat dalam Jusco
Hajatnya nak cari kusyen & langsir
Tapi takde sale la pulak!
Barang2 terpilih jek ada...
Terpaksala di KIV kan dulu, huhu!

Pastu nak cari baju purple Papa
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/03/mana-nak-cari-kaler-purple.html
Takde pulak yang berkenan
Lagipun ramai manusia!
Papa pulak bukan nya suka nak pilih2 dalam sesak2
Takde feel katanya...
KIV lagi..!

Last2
Gi jalan kat dalam Reject Shop
Sale kemain la pulak kat situ!
Pilih punya pilih....
Baju2 Zakwan jek yang berjaya dirembat!
Adeyh! Memang tak masuk list, uwaaa...!!!!!

Papa sejuk kan hati Mama jap
Bila Papa cakap nak belanja Pizza Hut
Kami pun try la
Set terbaru tu
Big Shot Cheesy Pops Pizza
Not bad!
Tapi service...... Hemmmmm, lembs!

Papa kelaparan...

Ni la dia pizza tu....
Papa, Papa... Awat terjelir tu? Lapaq ka..? =p

Zakwan pun dah terikut2 Papa...
Jelir2 tapi comey jek, hehehe



Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

12 comments:

tiefazatie berkata...

cumil je..best..hihi

CaDLyNN berkata...

terliur tgk pizza itu...nak sikit :p

CaDLyNN berkata...

cinta Allah itu kekal..:)

Axieda'great berkata...

zakwan memang la comel.... tapi papa tu chumel la jugak skit.. huhuhu

ummiaqeef berkata...

nampak sedap je pizza tu, nti nak torai la..

~~@lyci@~~ berkata...

adoi, terliurnya alycia tgk pizza tu nad ;)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@tiefazatie

ifa, sape yg comey?papazakwan ke pizza hut ke zakwan ke mamazakwan? heheheeheh

Nad @ MamaZakwan berkata...

@CaDLyNN

abeh dah, hhuuhu!lenkali ek :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@Axieda'great

plz, plz, plz..statement tu akan membuatkan papazakwan jadi riak! walaupun 'chumel sket' hehehhe

Nad @ MamaZakwan berkata...

@ummiaqeef

try la..
tapi rasenya, biase jek kot, huhu!

Nad @ MamaZakwan berkata...

@~~@lyci@~~

pe lagi alycia, tgh rehat kang order la..delivery, hehe

ct N honey berkata...

anak2 suka pizza ni,saya rasapun pizza ni mmg best,terutama sos nye..mmmmnyam....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...