04 Mac 2011

::Mana HADIAHnya..? Ikut Jejak MAMA ZHARFAN ::

Pasal penganjur contest
Yang belum kasik hadiah lagi, huhu!


Malam tadi baca entry Kak Suzie aka MamaZharfan
http://suzie284.blogspot.com/2011/03/bukan-entry-panas-list-hadiah-link.html

Mama pun dah terkena..!
Walaupun bukan lah penjoin CGL yang tegar
Tapi terasa hati jugak la
Dah la jarang menang CGL
Hadiah pulak tak dapat, huhu!
Lebih2 lagi kalau melibatkan kena wat entry kreatif
Sedih....

Daripada list Kak Suzie aka MamaZharfan tu
Ada 2 contest yang kami sama2 menang
Masih tak dapat hadiah


[1]
Melibatkan kena perah2 otak wat entry kreatif


http://bmydania.blogspot.com/2011/01/update-result-bmydania-1st-giveaway.html


~ dah bape kali tgglkan komen & email.. tapi takde respon! ~


[2]
Contest yang paling ramai pemenang!!
Mama menang saguhati dengan pemenang kategori famili ceria


http://munnyra-azmie.blogspot.com/2011/01/consolation-prize.html
http://munnyra-azmie.blogspot.com/2011/01/this-is-my-family-category-winners.html


~ blog pun dah tak wujud! ~



[3]
Menang giveaway


http://taq6889.blogspot.com/2011/01/anugerah-giveaway-akhir-tahun-2010.html

~ dah bape kali email.. alasannya hadiah kat kampung, takleh nak pos ~
Hemmmmm

Setakat ni tu je la..
Penganjur2 contest lain (yang Mama penah menang)
Sume OK, takde masalah
Hadiah selamat sampai
Alhamdulillah...

Diingatkan balik,
Entry ni bukan nak malukan sesape
Sebenarnya
Selain nak kasik alert pada mereka2 yang terlupa ni
Sekaligus,
Nak kasik alert pada penganjur2 yang lain jugak
Ingat niat sbnr nak anjurkan contest
Memang la suka2, nak ramaikan kawan

Tapi kena la pikir,
Ada yang sampai perah otak nak buat entry kreatif
Ada yang sanggup snap2 picca semata2 nak join contest

Hadiah lambat takpe
Tapi jangan dok senyap je
At least inform kat pemenang2 @ buat entry khas


Hargailah kesungguhan kawan2 yang join CGL anjuran korang
Tanpa kawan2 yang join ni, takdenya berjalan CGL korang tu
Tu je...


p/s : jangan terasa hati ye
pis pis kacang pis ^_^v


1 comments:

~emmie~ berkata...

uish.. ada gak cam tu eh.. x baik wat cam tuh.. wat org tertunggu-tunggu jek.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...