08 Mac 2011

::: HOBI BARU Zakwan Ialah......??! :::

Ye, ini la hobi baru Zakwan... MEMBACA! :)

Alhamdulillah...
Sejuk hati Mama :)

Kalau tetibe senyap je ruang tamu masa Mama masak
Sama ada Zakwan tgk kartun @ belek2 buku dia la
Sangat khusyuk!

Curi2 snap dari belakang :)


Malu konon! Haha!


Sebelum ni Mama ada kongsikan dengan kawan2 kan
Yang Zakwan ni memang takde mainan lain
Cam robot ke, senapang ke...
Yang ada cuma segala macam lori & kereta
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/01/zakwan-takde-mainan-lain.html

Sama gak ngan buku
Gi la carikan dia buku apa2pun,
Mula2 je dia tunjuk excited
Bila dah jumpa yang dia suke
Takdenye dia pandang dah! =p
Takpun amik masa sket la kalu nak dia suka buku tu, huhu!

Tengok la ni..
Ni antara buku2 favourite Zakwan :)

Ada 1 buku tu,
Dah koyak sket kulit bukunya
Tapi memandangkan Zakwan asek dok pegang je
Terpaksa jugak la Mama belikan
Naseb baik ada diskaun...

8 comments:

~emmie~ berkata...

hobi yang bagus... sama cam kiter nye niece & nephews.. suka buku.. dulu suka buka mewarna, sekarang suka buku yang tulis-tulis... tiap ari tak sah kalo tak bergaduh berebut buku.. ehe..

Nigina berkata...

mmg budak budak sukakan hal - hal kereta ni.. termasuk anak i .. adam..

eima berkata...

baguih nye wawan ni ...
fahim mmg hari pegang buku ngan pen tp yg jd mangsa mama ngan abah kena melukis utk die...sabo je la ... heeee

BIONIC WOMEN berkata...

Bagus la Nad, zakwan tunjuk minat kat situ...boleh asah dari kecik lagi, manerlah tau berjaya sebagai otomotif engineer nnti...
dhiya pun suka buku. selalu nak masuk kedai buku, n mesti beli at least 1...

syawalsimpsons berkata...

CAM ANAK SEDARA SUE GAK..SUKE GAK NGAN BUKU LORI...BUKU 2 JE NAK PEGANG...ANAK SUE PUN DAH JINAK2 NGAN LORI GAK NI...PANTANG TGK...SEMUA ORG DIER TOLAK

mummy_ayu berkata...

Ayu pulak suka belikan Ian & Iris buka..tak kira buka paa pun,janji sesuai ngan kids..Ayu beli jer..
diaorang suka bila time dpt..pas tu simpan..kadang2 diaorg layan gak la..

AshAnas berkata...

menarik la buku2 ni... beli kt mana ya?

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

bagus la dari tecik harus ditanam minat membaca semua bukan transport ek yang zakwan minat dah nama pun boy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...