15 Mac 2011

::: FREE Kejap... :::



Lega..
Baru dapat rileks kejap
Kejap je...
Nanti sambung lagi wat keje
Masak2 pulak!
Huhu!

Atok + Nenek Zakwan dah balik Teluk Intan
Edisi kemas mengemas rumah pun bermula
Sapu sampah, Lap sana, lap sini,
Alih krusi sana, alih meja sini
Basuh baju, sidai baju.. Adeyh!
Ni pun baru siap bawah jek
Tingkat atas tak start lagi
Esok2 la, huhu!
Rindu kat blog punya pasal..!!

Tengah2 sapu sampah pun
Masih teringatkan blog yang tak berupdate sejak tengah hari smlm
Walaupun baru 24jam
Tapi dah terasa macam 24 hari, haha! =p


p/s :
Sape la kate housewife ni bleh me'rilek'kan diri jek sepanajng masa, huhu!
7 hari 24 jam keje tu....!


2 comments:

eima berkata...

betui tuh ..aku tak sanggup jd housewife sepenuh masa ..penat ..aku ingat lagi cuti 4 hari dok umah jg fahim ...last2 satu hape pun tak wat ....

BIONIC WOMEN berkata...

tulah kan nad..hanya housewife sepenuh masa macam kita, yg xder maid ni yg paham aper yg kita rasa..huhu..
kekadang x sempat rehat pun..
tu blum lagi tambah time anak merengek2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...