06 Mac 2011

::: CONTEST Semata - Mata... [*wink*] :::

Kata orang,
Kalau bercinta tu, lautan api sanggup direnangi


Sama gak la cam Mama ni kot
Kalau dah minat
Sanggup tu snap2 picture semata2 sebab nak join contest
Walaupun hujan gerimis, haha!

Join untuk kasi sokongan moral kat kengkawan
Pe salahnya ye tak?
Ngee~


Contest Aku & Pink
Ni yang sanggup redah hujan gerimis tu! =p
Sebab tarikh tutup dah nak dekat, haha!
http://zakwanafifnajmi.blogspot.com/2011/03/contest-aku-buai.html



Aksi Si Cilik Berbasikal
http://zakwanafifnajmi.blogspot.com/2011/03/aksi-si-cilik-berbasikal.html



Kalah menang lain citer
Yang penting, support kawan2...
Bila menang, tu rezki ^_^

Ada tak yang cam Mama ni..?
Ke, Mama je yang cenggini? Hikhikhik ^_^


6 comments:

my shaizhar blog contest berkata...

betul2 sokong kawan2

lucky draw (lucky follower's) dan jom joint blog list saya dah joint lum? he he he.. jom joint

~~@lyci@~~ berkata...

hahaha.. samelah mcm alycia.. nnt alycia wat entry camni gak yer hehe..

transformed housewife berkata...

knur pun sanggup bergambar semata2 nak masuk contest.

amiey lee berkata...

huhu semnagat2..

sakit nye jiwa..dh transfer gmbr tapi tgk2 tarikh tutup nye mlm tadi..hampeh tulll

nnti kta upload g,bar tu sesaja la kan

eima berkata...

aku pun nk join semua contest tu tp mmg tak da masa ... huhu dah plan dah cam ne wat aksi berbuai tp ...hu hu dah tutup ....

BIONIC WOMEN berkata...

eily lama dah x amik tau pasal contest ni nad..rasa macam ketinggalan ler plak..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...