03 Mac 2011

:: CONTEST PUNYA PASAL... Kemain Lagi Zakwan Ye! ::

Ngalahkan mak pak nya! Haha! =)



Sambil2 tengok tv pun bleh ye, Zakwan :)
Dengan sape la yang Zakwan dok bersembang tu ye, hehe..
Yang Mama dengar butir2 nya

"Nenek! Ha, ha... Otey, Oyait!"
(Nenek, Ha, ha... Ok, Orait!)

Bila tanya, Zakwan sembang ngan sape
Zakwan jawab ngan Nenek, Atok, Papa, Wawa, Yaya, Baba...
Baby Adib yang baru 1thn pun ada, haha!
Zakwan, Zakwan...


Sebenarnya,
Eksen je lebih Zakwan ni, hehe...
Mama yang suruh =p
Sebab nak masuk contest anjuran CuteMum & hubby ;)

Tapi gaya2 yang dia buat tu Mama tak suruh tau, hehe..
Pandai2 ie jek bergaya gitu ^_^
Harap2nya sempat la lagi, huhu!

Nak amik gambar atas buai tak sempat2 lagi ni
Cemane nak join contest nana ni kalu gini, huhu! ;p

p palang s :
gara2 nak join contest punya pasal, haha! ;)


Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

9 comments:

Cute MuM berkata...

nasib baik zakwan bagi kerjasama.. kalo tak nad jerlah yang bergaya dengan HP tue.. heheh..

eima berkata...

aku pun tak sempat lagi ...huhu nk gak masuk yg cutemum + nana punya tuh ...

azura samsuddin berkata...

mamazakwan, zura dah terima hadiah n de wat entry utk mamazakwan... thanx tau..

gud luck utk contest CuteMum. klik HB skali ;)

Cik JuE aka IBu... berkata...

sama jue pun duk cari nmood utk mintak anak dar bagi kerjasama yang sewajarnye nak join contet nana n cute mum

miss zahidah berkata...

GOOD LUCK...PANDAI JE POSSING...


NEW ENTRY: Sharing is caring - Tips pengurusan wang

EiJa ZaQuaN berkata...

hehe..mmg pandai zakwan bergaya..
good luck ..

mama zakwan xpela x payah ganti..lgpun bkn salah mama zakwan..
pecah maybe masa peghantaran oleh posmen..

adeii..x sempat jugak eija nak update n3 hadiah mama zakwan dh diterima hari ni sbb tenet slow..skjp ok..skjp x..minta2 esok ok.

ADEEYA berkata...

Hahaha pandai Zakwan bergaya. Ada gaya model nihhh :D

Adyshariz berkata...

nad, kira ank ko nk gak amik gambo..aku ni hah..payah skit..lain yg disuruh..lain lak yg dibuat..

amiey lee berkata...

hahahaha kta cari buai tak jumpa2...buai baby adala..takkan la nak terjah..hahahahahahah itu pun org punya..anak sendiri tdo tk berbuai...

yg part tepon tu dh ada la..tapi tak transfer dlm laptop plak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...