27 Mac 2011

:: CGL ~ Mana Satu Pilihan Korang? ::


Kawan2 sekalian....
Antara Contest @ Giveaway @ Pop Kuiz
Mana 1 pilihan korang?


Ingatnya nak kasik hadiah lagi
Tapi bukan la sekarang nak buatnya
April nnt (minggu dpn =p)

Almaklum
Bulan April memang sangat banyak tarikh special buat Mama
~wink~wink~
^_^







Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

10 comments:

ieda berkata...

GA...senang nak buat & senang gak kat tuan punya blog nak cari pemenang..undi ja..

kakngah berkata...

GA - kite suke joint CGL tapi tak pandai buat n3 kretif & bes banget, so, lebih suka based on luck walaupun selalu tak berapa nak bertuah.. kehkehkeh!!!

nhaz hafek berkata...

pilihan sy....contest :) hehe sebab nnt ley asah otak mencari idea nak tulis pape...:0

Farra Dhelina berkata...

kt prefer contest! ;)

mama tisya berkata...

popkuiz:)

Nana berkata...

wat GA la
tp simple2 je hehe

MamaRifqy berkata...

teka teki..selalu tak mennag..Giveaway pon same..Contest..Kaddang Kaddang !!haahahhaaa

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ berkata...

semua kita suka cuma pop kuiz selalu tak leh join sebab ngejo masa la kat opis sibuk bangat balik rumah dah letih plak tu yangtak leh nak join

Imaan09 berkata...

GA kut!
erm, adiahnya apa?? klu bleh ikut g PD kan best.. hahaha..selamat bercuti

ShidaGhazali berkata...

kita nk GA, yg senang2 jek..heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...