22 Mac 2011

::: AKTIVITI ZAKWAN @ Rumah Nenek :) :::


Setiap kali balik umah Nenek
Ni la keje Zakwan setiap ptg
Kalu basuh kete Nenek ke.. Moto Atok ke takpe jugak
Hahaha!
Ni tak, Zakwan basuh kepunyaan sendrik je
Bijak, bijak...

Cam tau2 je, kalu dia memandai2 nanti kene marah
Baek dia basuh beskal sendrik, hehe ;)







p/s : broadband dh semakin slow, huhu!


Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

12 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ berkata...

rajinnya anak bujang Nad ni, bagus2 dari tecik lagi dah terapkan nilai2 murni ni...

[-suziey-] berkata...

waaa rajin zakuan cuci motot ek..hehe...

cikpuanhady berkata...

waa..rajinnya zakwan basuh beskal..

dah klik hb..

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

NM02 berkata...

hi nad

salam kenal dari saya. singgah dari blog cik puan hady. ai dah follow yu. jom tukar link..

kalu sudi, singgah dan follow blog ai sama ye.. maceh

*__*

EiJa ZaQuaN berkata...

hehe..rajinnya zakwan..

kadang2 budak2 ni dia excited nak main air jerk..especially anak eija la.., zaquan suka main air smpai tunjuk rajin nak basuh baju..

Fitri Senin berkata...

zakwan..berkilatla..aunty kena pakai spec hitam..bersih

mummy_ayu berkata...

ala..pandainya hero tu..org basuhketa, dia basuh la basikal dia..leh harap gak tu..

ummiaqeef berkata...

rajinnye...anak sapa la ni? ehehehehe..

bonda dadif aka akish berkata...

alalal rajinnye ank bujang nih.....
=)

huh cite pasal bonben..mmg hangen!!!lembaps nk mam!!

eima berkata...

main air ek ...
klu la aku pun ade umah bwh...huhu beshnye

ADEEYA berkata...

Hihihi macam my lil kazen je . basuh basikal macam basuh kete.

kayyana berkata...

bijaklah die... heheh. dah pandai jg harta sendiri..bagus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...