31 Mac 2011

:: Ahad YANG BEST Bersama MEMBER2, Yeay! ::

Rase macam nak ulang balik keBESTan nya, huhu!


Baru nak citer pasal Ahad lepas, huhu!

Ahad lepas, awal2 pagi kami dah kuar umah
Kami pi bersosial dengan kawan2 Seratas
Hehhehehe
Baru jek jumpa Sabtu sblmnya
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/03/kami-kenduri-kawen-jalan-ping-pong.html
Ni dah kumpul2 balik!
^_^

Owh, kali ni kumpul bersebab ;)
Mama tunggu green light drp Ms Katak Ijau
Baru bleh Mama bgtau kat sini pulak
Hehehhhe..

Apa2pun
Hari yang sangat BEST!
Walaupun panas nye semacam tapi berangin
Walaupun penat tapi sume sporting
Termasuk la si kecik Zakwan tu, huhu!
Ksian Zakwan
Terpaksa ikut mak pak bersosial skali, hehehe...

Mr & Mrs Zaini ;)

Mama & Superhero :)


Kami 1st batch yang sampai
Huhu, ada 2 batch?!
A'ah..
2nd batch lambat sket dari kami
Sebab ada yang kete takleh start
Ada yang tayar kete pancit
Dugaan, dugaan..
Tapi berakhir dengan ke'hepi'an, takpe! :)
Kami dah settle breakfast ala2 berpiknik
Baru la 2nd batch sampai
Termasuk la pengantin baru Mr & Mrs Zaim :)
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/03/tahniah-sahabat.html

Kami ~ Da 1st Batch! :)
(Takde dlm gmbr ~ Fizzone & PapaZakwan! =p)



Apa2pun,
Hari yang sangat memenatkan
Tapi....
Sangat enjoy!
Sangat hepi!
Sangat, sangat, sangat BEST! :)


Thanks to The Naims sbb sudi jemput kitorang skali ;)


Muka Zakwan yg letih
Tapi ramai yang melayan
Dia pun jadik seronok ;)



Sampai umah dah tengah hari
Panas + hangat sampai ke dalam kepala!
Penyudahnya,
Mama & Papa tak sehat, demam, sakit kepala!
Huhuhuhuhu...
Takpe2, member punya pasal... berbaloi ;)

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

6 comments:

mamalieyna berkata...

waaah all baju in white..sweet lah..mesti happening kan..hee~ huu~ skrg panas lain macam kan, kalau berjemur lama, mmg sakit la dapat..hu~

eB ezrin berkata...

jeles3... kiter wat gathering la nak? ;p

Nad @ MamaZakwan berkata...

@mamalieyna

happening sesangat! :) tp sakit kepala, huhu...

Nad @ MamaZakwan berkata...

@eB ezrin

jom, jom! :)

Bionic women berkata...

Nad nampak kurus dengan white..kalau eily rasa sangat gemuk bila pakai wahite..psiko betul kan?

Nad @ MamaZakwan berkata...

@Bionic women

haha, ye la tu eily..lawak la pulak statement eily, itu, hehhhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...