08 Mac 2011

:: Ada Sesape Punya MINAT MACAM MAMA? ::

Minat tengok siri penyiasatan??
Macam CSI, Criminal Minds, Without a Trace..?

Mama SANGAT MINAT!
Lagi2 CSI
Suka jugak tengok alatan2 diorg yang seba canggih manggih
Cam senang jek dah dpt penjenayahnya, hehe...





Criminal Minds pun cam best
Lagi2 bab diorg nak buat profil tu


Without A Trace pasal cari2 orang hilang
Tapi ada kene mengena jugak dgn bab siasat2 ni


Sebab suka punya pasal...
Dulu2 pun Mama ada koleksi siri2 penyiasatan cam Detektif Conan ni
Hehehehe....


Dengan Penyiasat Remaja..
CD Jepun (bukan kartun punye) pun siap beli tu, haha!
Tak tahan.....
Minat punya pasal


Dan sekarang
Natijahnya,
Mama jadik orag yang sangat berfikir
Cemane bleh jadik camni?
Siapa yang rasa2 nya terlibat?
Apa bukti2 nya?
Aih, macam2 la.. Hahah!
Konon2nya nak jadi cam penyiasat gak la..
Kengkadang jek menjadik
Yang lain, hampes..ekekekkekek ^_^v


24 comments:

ibu qaleesya berkata...

dulu tak tahu pun cite tu best.. CSI. lepas kak ipa tengok je tiap2 ada episod. makin berani nak tngok. best la cite die

Axieda'great berkata...

EEE SUKA SNGAT CSI NGAN CRIMINAL MIND
ULANGAN PUN TENGOK JUGAK...
NASIB LA...

eima berkata...

sgt minat ngan conan odagawa

CSI sgt minat dulu skrg dah merudum tak tgk pun tak pe ... sbb cite die sama je ...

minat cite ghost whisperer, doll house

pe lagi ek .. tah dah lupa la ... hehe

MRS. K berkata...

cite feberet ni CSI masa pegnen dulu.. tapi skang nan ado.. tak sempat nak tengok tv kekadang tu.. huuh

~emmie~ berkata...

suke gak siri-siri penyiasatan nih.. tapi kadang-kadang jer tgk csi.. suke Monk, Life, Castle, Chuck.. ehehe..

mummy_ayu berkata...

Ayu suka CSI..semua CSI suka paling suka CSI miami...

BIONIC WOMEN berkata...

Mama minat kita sama ler...
saya siap request ngn hubby nnti hadiahkan saya dvd csi tuh..
saya minat sume Csi NY, Miami, Vegas..
NCIS pun best, Hawaii five-o tu pun best...hehe..

puan nina berkata...

Sy,sy,sy suke(sambil angkat mouse =p hehe) dan masih lg bc komik detektif conan yg terkini.. =)

Cute MuM berkata...

samalah..
memang minat CSI..
tapi jarang dapat tengok sebab Daddy tak layan cite omputih nie..

Cute MuM berkata...

samalah..
memang minat CSI..
tapi jarang dapat tengok sebab Daddy tak layan cite omputih nie..

ADEEYA berkata...

CSIIIIIIIIIII :D Hehe saya sukaaaaa! tp sekarang tk dpt tgk sini tkde astro :(

Nad @ MamaZakwan berkata...

@ibu qaleesya

best, kan?heheh..kite pun suke..

Nad @ MamaZakwan berkata...

@Axieda'great

btul2..ulangan pun takpe..janji dpt tgk, hehe

Nad @ MamaZakwan berkata...

@eima

oo.. ek? kite pulak tak suke citer2 gitu, huhu..tapi layan gak kalu takde citer best, hehe

Nad @ MamaZakwan berkata...

@MRS. K

oo, kite pun bukan selalu dpt tgk pun..zakwan ni konker tv tgk kartun jek, huhu!

Nad @ MamaZakwan berkata...

@~emmie~

emi, best gak monk ngan chuck tu..
tp tak la nape tak tgk sgt..sbb hero tak ensem kot, hahaahah!! =p

Nad @ MamaZakwan berkata...

@mummy_ayu

sama la mummy ayu, heheh.sbb ade leftenan horatio :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@BIONIC WOMEN

eily, minat kite sama la..hehe...
suka gak ncis tu :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@puan nina

wa, puan nina lagi hebat! masih baca komik tu sampai sekarang :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@Cute MuM

huhu, tkpe..sekali sekala bleh la tgk, hehe

Nad @ MamaZakwan berkata...

@ADEEYA

huhu, ksian..tgk dvd la..hehe

Em's Family berkata...

I pun tengok jugak CSI, kadang2 tu selalu terpikir, mase kite siasat kes kes glamor kat mesia ni macam Dato Sosilawati, norita, dll, alat2 yang kite gune same ke macam csi, lepas tu pulak, telus ke kite punye hasil siasatan

Imaan09 berkata...

saya pun suka!! pastu berangan..bila ada kes jenayah kt berita Mesia je, berangan "besnya klu ada CSI.."hehe

zura_habib berkata...

sy amat suka CSI Criminal Minds,NCIS,dll...arghh kalu marathon hari sabtu sanggup x gi jalan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...