09 Februari 2011

::: ZAKWAN ~ Atas Sofa Pun Jadi.... :) :::

Perangai Zakwan sekarang ni memang macam2!
Kadang2 buat kite marah..
Tapi dalam nak marah2 tu bleh plak dia wat aksi2 lucu
Sampai kite tergelak!
Langsung tak jadi nak marah, haha!
Bak kata Eima~Mama Fahim yg baru menang contest baby muka blurr =P
Nak membesarkan anak2 memang kena pebuh dgn kesabaran.....



Contoh cam Zakwan ni la...
Papa nak tengok Buletin Utama kul 8 malam
Time2 tu pulak la dia wat perangai hentak2 kaki
Nanges berjujuran ayor mata
Nak tengok kartun kat channel 613!!
Geram tak geram, huhu!

Bila dah kena marah ngan Papa
Pandai la dia cari Mama...
Dah Mama tersepit tengah... Antara Papa & Zakwan
Last2 Mama yang terpaksa mengalah
Tengah syok2 berFB dan berBW
Mama terpaksa la kasik lappy kat Zakwan
Tengok kartun melalui Youtube saje...
Baru senyap!



Tapi tu la kan..
Nama pun budak2..
Bukan nak ditengok sangat pun kartun tu!
Saje2 jek nak kasik penyedap sbg halwa telinga
Yang dia sebuk main mainan2..!
Hemmmmm...

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

8 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

peel anak2 kan kengkadang berubah ikut mood diorang...lebey kurang balqis la ni, kita mak pak kena banyak bersabo la jawabnya

syawalsimpsons berkata...

dah macam syawal dah..pun asik nak tengok kartun chanel 613..

firahadifa berkata...

sama la ngan farrihin , time org nk nengok tv , time tu jugak dia nak tengok karton la.. kalau kite x tengok , peduli pon tidak tv tu...

[-suziey-] berkata...

hiks..berkorban apa saja..harta ataupn nyawa..ecewah:p

mummy_ayu berkata...

alahai...sama la kes mcm ayu ngan Ian...tapi kitaorg tak de lappy..so, kenalah salah sorang megalah pasang tv or CD dalam bilik..baru senyap..

eT berkata...

btol tu kan...
eT kdg2 marah ngan ikram kalo ajar anak bukak cd kartun kt umah...
nnti asik nk bukak jek...biar bukak dalam kete jek...:p

eima berkata...

comey wawan pakai bj tuh ... kiki
TQ tau .... dah up dlm draft tp tak abih edit lg nk review ...huhu


wawan cam fahim la ..
24 jam nk tgk 613
asal time berita, bola, crite mama
aku siap on lappy die akan tgk cite otomen, upin ipin, shaun dll sampai die tido
kadang2 klu tak cite besh aku pun sama layan kartun ...

transformed housewife berkata...

Mcm Hafizah yg nangis jerit2 kalau tak dpt tengok 613 tu. Balik dr nurseri channel tu dulu yg nak ditengoknya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...