11 Februari 2011

::: TAHNIAH ye... :) :::

Alhamdulillah...
Lega rasanya...
Macam dah terlepas 1 bebanan...
:)

Dah tengok mereka2 yg bertuah
Edisi ~ Mereka2 yang LIKE Zakwan kt FB
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/02/like-zakwan-fb-siapakah-yang-bertuah.html

Tinggal tunggu details dari 3 org yg bertuah itu..
Mama dah inform kat diorg..
Harap2 diorg alert la, huhu!

Kepada yang tak bertuah...
Jangan sedih2 sgt...
Adat pertandingan ~ ada kalah & menang

Tunggu keputusan utk
Giveaway Aku Rindu Sayang Kamu
Ada 11 hadiah menanti pemenang2
:)





Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

2 comments:

✿ etiey ✿ berkata...

tahniah. tingin juga nak buat give away tp memikirkan masa nak mengadili tu.. huhu.. kalau sape nak wat contest, nak offer jd penaja je lah.. ;)

mummy_ayu berkata...

semalam ada gak jengah..kecewa...
..tahniah pd semua yg menang!!
hrp ada luck yg satu lagi tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...