22 Februari 2011

:: SHOPPING ~ Pasar Pagi @ Stadium Shah Alam ::

Ari Ahad aritu Mama ada update aktiviti kami untuk ari Ahad
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/02/apa-nak-buat-lagi.html

Rasenya dah dekat 4-5bulan jugak la
Mama n famili lama tak pi pasar pagi ni
Sebab utamanya 1 jek
Ramai sangat! beribu2 lemon! Haha!

Tapi Ahad aritu Mama ajak Papa pi
Aci redah jek ni
Dah siap fizikal dan mental, hehe...
Naseb baik Papa pun ok jek

Kami sampai dah dekat pukul 9
Sampai2 tu harus la 'isi minyak' dulu kan, hehe
Jauh lagi perjalanan
Time nak cari 'port' tu
Bleh pulak la terserempak dgn Maizurah Hamzah
Pelakon & penyanyi dolu2 tu
Dia ngan bibik dia je
Tapi takde la nak ber'hai-hai'
Sesak2 gitu, huhu!


Papa & Zakwan tgh tunggu breakfast sampai :)


Jalan2, pusing, singgah2 kedai2 yang best
Dapat la Mama 2 helai tudung
Zakwan pulak lagi best!
Naseb baik la jalan2 kat sini
Kalu beli kat uptown, Mama rase tak dpt harga camni



Zakwan dah dpt apa yang dia nak! :)
Siap nak pegang sendrik
Baru nak berjalan, kalu idak asek nak berdukung jek, huhu!

Apa ye yang Zakwan dapat?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Tunggu sat na....
Nak pi cari gambaq! :)


Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

7 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

wah bestnya...kita ada pegi 2minggu lepas...

eima berkata...

aku teka lori / xpun buldozer

eT berkata...

kami pon sampai lebih kurang jam 9++...
tp p carik baju dania n buih2 sabun jek..terus balik...hehe

AshAnas berkata...

lawa tak maizurah in person?

EiJa ZaQuaN berkata...

eija dh lama betul x g pasar pagi shah alam ni..

dulu masa study kat poly shah alam mmg selalu pegi..

cikbedahlaser berkata...

blom pernah pergi lagi.. bile tah incik suami nak bawak. ehehehe

mamaaedrean berkata...

x jumper auntie h?.. kalo jumper tgr tau ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...