10 Februari 2011

Sharing is Caring ~ DOA MELEMBUTKAN HATI ANAK

Assalamualaikum kawan2 sume! :)
Dah makan?
Breakfast ape arini?
Hehehehe... Dah macam Mummy Ayu plak dah
Soalan2 wajib Mummy Ayu tiap2 pagi ni, hehehe...
^_^v


Semalam tak sempat BW
Nak on lappy pun tak sempat!
(Naseb baek dah readykan entry)
Sebabnya ikut Papa (Papa halfday smlm)
Uruskan hal sket kt KWSP Kajang & gi klinik
Selsema & batuk kami anak beranak tak sembuh2 lagi, huhu!

Ok la..
Mama nak kongsikan seswatu
Yang Insya-Allah berguna dan berkesan if diamalkan selalu

Zakwan sejak 2 menjak ni
Suka bebeno cari pasal
Kadang2 baling2 barang la..
Babab2 Mama la..
Jerit2 kat Mama & Papa la..

So, Mama cuba la cari
~ Doa Untuk Melembutkan Hati Anak ~
Sesaje je sbnrnya..
Sebab mama tau, Zakwan tu saje je nak amik perhatian
Ye la, mana seronok dia maen sengsorang

Tapi maaf la sangat2..
Mama lupa Mama amik dari mana
Serius tak teringat nak copy link nya, huhu!

Mama saje kongsikan kat sini
Utk peringatan Mama sendri
Dan mungkin jugak pada kawan2 sekalian
:)











Sumenya adalah ayat2 yang diambil drp kitab suci Al-Quran
Memang tak bleh disangkalkan lagi la keberkesanannya
Terpulang pada diri sendrik utk mengamalkannya
(Mama la tu... )
^_^


Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

4 comments:

BIONIC WOMEN berkata...

semoga anak2 kita menjadi anak yg soleh@solehah dan mendengar kata..amin

♥ Mrs.Eady ♥ berkata...

tq for sharing..:)

✿etiey erywan✿ berkata...

tq for the sharing. copy nih. hrp jd amaln

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

nad leh email no tepon nad tak, kita nak tanya pasal rumah sewa tu...damia_nurin@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...