23 Februari 2011

:: Sape Lahir Bulan APRIL? ::

Mama pun lahir bulan April :)

Ni apa yang Mama dapat dari FB


Sangat aktif dan dinamik
takde la sangat kot. ikut mood, hehe

Cepat bertindak membuat keputusan dan cepat menyesal
ye ^_^

Sangat menarik dan pandai menjaga diri
ehem, ehem..

Punya daya mental yang sangat kuat
sangat kuat tu idak la, hehe

Suka diberi perhatian
cam ye jek, hehe

Sangat diplomatik (pandai memujuk)
ye rasanya ^_^
Berkawan dan pandai menyelesaikan masalah orang
ye, tapi masalah sendrik tak reti selesaikan, hehe

Sangat berani dan tiada perasaan takut
SALAH! :P

Suka perkara2 yang mencabar, pengasih, penyayang, sopan santun dan pemurah
mencabar tu salah! yang lain2 kena tanya PapaZakwan :)

Emosi cepat terusik
ye ^_^

Cuba kawal perasaan
ye ^_^

Kecenderungan bersifat pendendam
emmm....

Agresif dan kelam kabut dalam membuat keputusan
eh, tak kot!

Kuat daya ingatan
tak jugak, huhu!

Gerak hati yang sangat kuat
ye ^_^ (tapi selalu tak percaya, huhu!)

Pandai mendorong diri sendiri dan memotivasikan orang lain
emm, tak jugak

Berpenyakit di sekitar kepala dan dada
ye ^_^

Sangat cemburu dan terlalu cemburu
cemburu.. tapi tak sangat & tak terlalu


^_^


Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

5 comments:

CiK JuE berkata...

hubby cik jue....hari gaji pulak tue..ade yang kena dengan batang hidung dia ade yang tak...

hadiah dah pergi mabil tak sangka dapat hadiah besar...first time dapat hadiah yang besar mcm gitu...

eT berkata...

setakat ni xder kenal org lahir bulan 4...huhu
ni baru tau ada sorang kt sini...ngeh3...

JaSSNaNi berkata...

yup.. betul tu.. asben saya lahir bulan 4.. yang ciri2 last skali tu yg tak tahan sket.. ehehehe

~~@lyci@~~ berkata...

sama lah mama zakwan.. alycia pun lahir april.. dan kebayakannya mcm betul jer hikhik..

eima berkata...

tang no3. sagt bersetuju mmg menarik pun .. cantek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...