20 Februari 2011

Pramugari Terabai Di Jeddah ~ Salah Seorangnya SAHABAT MAMA!

Setelah beberapa hari
Baru lah Mama dapat tau berita ni
Sangat2 terkilan!

Tu la penangannya kalu Zakwan berjaya 'konker' TV
Sampai kan berita pun tak sempat nak nengok!

Semalam (Sabtu) Mama dpt tau berita ni
Daripada Anjang Zakwan (bestfren Mama gak)
23 PRAMUGARI MALAYSIA TERABAI DI JEDDAH
Salah sorangnya adalah kawan baik Mama
Rupa2nya dah 2-3 kali gak hal ni dpt liputan kat berita TV
Kat suratkhabar pun ada gak!
Terkejut Mama dibuatnya

Cari2 balik, baru jumpa
Tu pun Mama search online je
Huhuhu... Sedihnya!
Sedih mengenangkan nasib sahabat Mama tu
Harap2 dia tabah mengharungi dugaan hidup ni

Masa dia balik Malaysia aritu
Ada gak dia citer pasal menda ni
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/01/bbq-geng-seratas.html
Tapi tak sangka pulak teruk sgt sampai masuk berita bagai!
Moga ada yg membantu menyelesaikan masalah diorg ni
Sama2 la kita doakan mereka2 ini ya...
Niat asal nak bantu keluarga, nak ubah naseb keluarga
Tapi bila jadik camni, keluarga plak terpaksa bantu


Kalau nak tau berita lanjut meh la tengok kat sini :
http://www.bharian.com.my/articles/32pramugariikatperutdiJeddah/Article/print_html
@
http://www.malaysiakini.com/news/156357
@
http://www.kl-today.com/?p=13303








Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

4 comments:

mamalieyna berkata...

Ya Allah..moga dpt la selesai mslh ni dgn baik..dan selamat...siannye mereka~

transformed housewife berkata...

kesiannya diaorg. harap2 diaorg dpt apa yg diaorg tunntut tu.

Adyshariz berkata...

kesian kan..nk bantu keluarga, last2 jadik camgini..hope ada yg bantu mereka

✿etiey erywan✿ berkata...

kesian.. dah nasib kan. moga adalah pihak berwajib tampil membantu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...