17 Februari 2011

:: Mentadak, Mentadu Macam Mana ZAKWAN TIDO..?!

Masa kecik2 dulu kalu ada terjumpa mentadak
Slalu kami nyanyi lagu ni (Mama & adik beradik)
Pastu bila ada yang nyakat tido wat gaya tak semenggah
Tu yang start gaduh2 tu
Padahal sebab tiru gaya tido jek, huhu!
Tu dulu la... Skrg takdenya nak gaduh2 sbb remeh gitu, haha!

Mama memang suke giler tgk baby time tido
Sangat suci, tenang, aman damai jek
Lagi2 la bila dah ada Zakwan ni
Masa mula2 lahir slalu sgt takde keje
Tengok jek Zakwan tido
Giler comel..! :)

Nak tengok tak?
Meh, meh...

*
*
*
*
*

Ni gambar sehari lepas lahir
:)


Ni pulak masa kene masuk hospital balik
Sebab kene kuning

Ni pun sama...


Tapi skrg pun comel gak..
Bukan dulu jek...
Hehehe...



Tapi skrg lagi macam2 gaya la..
Contoh cam yang kat atas ni
Hahahahha!!!
Penuh aksi! :)
Zakwan. Zakwan...
Macam2! =)




Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

7 comments:

Shiela Latif berkata...

kikiki...comel jer tido yang last sekali tu... =))

ytekecik berkata...

alololo tomey nyer
dah besar makin ganas plak tido..
tomey tomey
suka sangat time zakwan baby

puan nina berkata...

seksinye zakwan..xmo pakai suar ea tdo

eima berkata...

yang last tu comey je ..hahaha
dah pakai diapers je pastu kangkang cam tu plak ..hahah

BIONIC WOMEN berkata...

Ganas giler gaya zakwan tido yg last tuh..hahaha..
memang best kan tengok baby tido, macam tiso bersungguh2, xder masalah nak pikir...

::Mamalyna:: berkata...

hahaha.... zakwan2... cam2 pesen, ehhee

Nana berkata...

hahaha comel2
dah vote zakwan utk contest tido tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...