14 Februari 2011

::: Memang TAK SAH Kalau......... :::


Tak berposing depan kamera!!! =P
Mesti kena! Hehehe....

Masa tengah rehat2 jap melepaskan lelah
Kami lepak jap kat dataran depan kedai2 makan
Port memang baeeek punya..!
Sebab takde orang & berKIPAS! Hehehe...

Macam2 aksi la kami buat
Naseb takde yg SG ngan SX je
Hahahahaha...!!!
Cam biasa, sume2 guna self timer sajork!
Ngeh, ngeh, ngeh... :)
Sama juga di mana2
Macam kat sini
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/01/bercanda-di-tepian-pantai-self-timer.html
dengan sini
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/01/posing2-aktiviti-wajib.html


Papa jek yg menghayati watak, hehe..


Mama taktau pe nama aksi Papa ni, haha!


'Ai, ai Sir..!' ~ Idea Zakwan tp dia yang tak buat
Apa da.....!


Muka gumbira dpt tgk gajah, zirafah, singa, org utan, etc...


Ni Zakwan jadik photographer..
Not bad kan? :)


Baru jek dipuji, huhu!
Zakwan, Zakwan...

Weekend yang sangat best!
Thanks Papa..! :)
Mggu depan kita gi mana pulak ye Papa?

Start wat program JJCM ek? Hehehe...


8 comments:

[-suziey-] berkata...

hahahaha baru nk puji..dh tersenget zakwan snap..ekke:D so sweet..siap pakai tee sama lagi :)

Gieyana berkata...

bestnyer posing2 camni..sy pon mmg suka bposing..:)

eima berkata...

beshkan dpt jalan2 ...
skrg panjang sebuk keja .. bz memanjang... weekend pun keja ...
huhu

Nad @ MamaZakwan berkata...

suziey ~ tu la..masa tgk gmbr kt kamera mmg dah nak puji gak dah..skali tgk next picture dh senget..!tkpe, bleh blaja lagi, hehe...

Nad @ MamaZakwan berkata...

gieyana ~ kak gie, sy sgt admire kt org2 yg ada dslr, sbb nye, biasa nya sape yg ada sure suke posing2 gak cam akak..hehe

Nad @ MamaZakwan berkata...

eima ~ panjang keje pun utk famili gak, huhu...sabar ye..

mamalieyna berkata...

waaah zakwan pun leh diharap lah! bagus2x..hehe.. ^_^//sweet piccas!

SyUhAdA berkata...

pndai zakwan amik gmbr...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...