10 Februari 2011

'LIKE' Zakwan @ FB ~ Siapakah Yang BERTUAH?

Syukur Alhamdulillah
Walaupun keputusan contest yg Zakwan join tu blum ada
Dengan rezki tak seberapa yang Mama terima
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/02/cek-nuffnang-dah-sampai-sakit2-pun.html
Mama nak share kan dgn kawan2
Yang dah bersusah payah
Memenuhi SYARAT TAK WAJIB Giveaway Mama

Untuk pengetahuan semua,
Hadiah2 Mama dah siap sedia beli dari awal tau
5 hadiah kesemuanya

So, utk tentukan siapa dapat apa
Sape kasik respon dulu, dia dapat pilih hadiah mana dia nak
ok?

Sekarang.....
Tibalah saat2 yang dinanti2kan.....
Jeng, jeng, jeng...

^_^

^_^

^_^

^_^

^_^

^_^

^_^

^_^

^_^

^_^



YanaNuar

ekinashikin

Nana

Cik Jue

Miera Momo Chan


Tahniah, tahniah, tahniah...! :)
Keputusan adalah muktamad
Mama kasik 2 hari la ye utk kasik details
nadyaewani@gmail.com

Kalu takde yg bg respon,
Mama akan terjah dulu blog, FB @ email diorg
Kalu still takde gak respon, Mama cabut undi baru
Ok? Deal? :)

Owh ye pada yang menang...
Korang pilih nak
A @ B @ C @ D @ E
Kasik tau Mama ek! :)

Pada yang tak berjaya.....
Ada sebelas lagi hadiah menunggu anda
di
Giveaway Aku Rindu Sayang Kamu
:)


Last but not least
Thanks sume sbb sudi memeriahkan suasana giveaway :)
Ampun dan maaf if ada kekurangan di mana2
:)



Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

9 comments:

@e_da berkata...

tak sabo tunggu result lagi satu.. yg ni belum ada rezki lg.. hihi

Nana berkata...

yeay...tq nadd & zakwan

BIONIC WOMEN berkata...

x bertuah upenya..huhu

Miss Mucuk ! berkata...

tahniah..

CiK JuE berkata...

yeee terima kasih banyak..nanti kita email..internet opis ni lembap....

EiJa ZaQuaN berkata...

alamak x bertuah kat sini..
anyway tahniah kpd sume pemenang bertuah :)

SyUhAdA berkata...

thniah kpd yg menang..~

transformed housewife berkata...

tahniah kpd yg bertuah.

YanaNuar berkata...

Dah melkan detail..sori tak tertengok n3 ni hihi..pape pun mekasih sbb sudi inform =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...