22 Februari 2011

:: Kawan2 Memang MENCERIAKAN HARI SAYA! :) ::

Thanks ek kawan2...
Disebabkan pertolongan kawan2 untuk tolong Mama pilihkan
Kat sini :)

http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/02/mana-1-nak-pilih-pening-pale-huhu.html


Hehheheeh...
Mama ingat, Mama jek yang rambang mata
Rupa2nya Mama tak keseorangan
:)

Ramai yang tolong Mama pilihkan yang purple
Mama memang suka yang tu pun
Sebab design nya up to date
Tapi bak kata Eily
Mama dah banyak kaler purple
Hemmmm

Yang kuning Mama suka gak..
Kaler nya terang! :)
Dari jauh dah nampak, haha!
Yang hijau pun cantik kan?
Sejuk je mata memandang :)



Mana 1 nak pilih ni...
Kalu amik dua2 aci tak? Hahaha!


Apa2pun
Kawan2 memang menCERIAkan hari Mama!
Suka, suka, suka!
Thanks kawan2...! :)


7 comments:

amiey lee berkata...

fabulous purple... :)

eima berkata...

nk nampak ramping amik purple

ajumohit berkata...

dua2 pon cantik dan ayu jek...
ambik dua2 pon xpe, kenduri kawin pon byk ni, next month school holiday...emm saya pon nk kene shopping gak ni keh keh keh

EiJa ZaQuaN berkata...

hehe..mmg dua2 pun cantik..

tp eija kalau pilih baju kurung/kain pasang..mata ni msti tgk kaler hijau gak yg cantik..huhu..

eT berkata...

apa kata amik baju purple...kain kuning..muahahaha..gurau jek..

ala..kalo dah termimpi2 tu kan...amik jek dedua..puas ati kan..:p

sitinuraffizza berkata...

kl gitu, ambk purple!!! seyes cantik. xp r, skali skala bt koleksi purplepun ok! :)

mama rifQy berkata...

purple Chanteq!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...