18 Februari 2011

KASYAF IMANI ~ Siapa Tengok Malam Tadi?

Memang mantop!

PapaZakwan yang biasanya takmo tgk telemovie
Boleh layan sama gak malam tadi

Kawan2 tgk tak?
Best wooo...
Sharifah Amani & Beto Khusyairi berlakon
Selalunya Beto Khusyairi ni lakonkan watak2 sampingan jek
Tapi malam tadi memang best la!
Wan Sharmila pun not bad

Tapi sebenar2nya bukan nak citer pasal pelakon2 ni
Tapi pasal pengajaran yang nak disampaikan



Sementara hayat dikandung badan ni
Hargai setiap apa yang ada di depan mata
Terutama sekali ahli keluarga kita sendrik

Sangat terkesan!

p.s : sedap gak nama Kasyaf Imani ek.. hemmm... :)


Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

15 comments:

BIONIC WOMEN berkata...

Well, kwan eily ada tag suh tengok tapi berebut tv ngan Dhiya. rugi plak rasa. nak tengok ulangan ler..

zahidah dihaz berkata...

tak tengok pun smalam....sh amani? kurng minat dengan lkonan dialah...


Hari yang membosankan

✿etiey erywan✿ berkata...

hmmm... tak tengok pun. ehh banayka juga bloggers riview citer ni pagi ni. hmm agak terkesanlah kot

mamaqari berkata...

x tgk la plk cita ni..ttido awal mlm td..sapa beto tu ye??x penah nmpk pn dier berlakon?

MiMi PeONy berkata...

mimi pun lyan cte ni mlm td...mmg best!!!

ummiaqeef berkata...

tgk..best la. seb baik kashaf tu idup lagi,hehe..

kuntumz berkata...

aah mmg sggh berkesan citer ni...mlm tdi tgk smpi mengalir air mata...
selagi hayat dikandung badan jgn menderhaka pda ibu bapa dan cuba buat yg terbaik pd mereka....kita tak tau bila kita akn "pergi"...

CiK JuE berkata...

cik jue tengok...hargailah benda yang ade di sekeliling kita...

mom.4.two berkata...

aku tgk jgk..tp pelik tgk mekap putih sgt..igtkan si imani tu hantu jgk..ehehehe

Hezesuze berkata...

uiks citer apa ni uols?? pestime dengar nie hehe

Nana berkata...

banyak dialog cencored
potong stim skit
mula2 rs mcm merepek je...
ala2 cite ghost
pehtu mcm bez plak
layan smpai abes

mamaaedrean berkata...

wah... kena tgk nih... tq dear ;p

eima berkata...

tak tgk ...letih skrg nih memalam tido awal .. tgu ulangan je la ....

mummy_ayu berkata...

tgk..sgt suka...
ayu pun buat review cita nie
pinjam ayat nad yer...
kalu ulangan pun nak tgk lagi..

farra8979 berkata...

owh, x tau pun ade citer ni.. tv bape???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...