22 Februari 2011

::: Kasut ADIDAS = RM10 Sahaja! :::

1st ly, entry ni adalah untuk mereka2 yang suka
Shopping tak kira brand tu ori ke tak
Janji murah! :)

Sebabnya
Masa Mama bace kat entry pasar malam Anje aritu
Ada je yang tak biasa n tak penah beli barang tak ori ni
Tu yang Mama pesan awal2 tu, hehe..

Berbalik pada tajuk entry Mama ni
Kasut Adidas = RM10 sepasang
Huhuhuuhu...
Percaya tak?
Mama pun tak percaya mula2
Mama tanya banyak kali kat makcik tu
Ya, sepasang kasut Adidas = RM10!



Dah la memang hajatnya nak mencari kasut Zakwan
Dapat pulak yang murah
Apa lagi, rembat saja la..
Papa pun ok jek, hehehe...

Lagi 1
Kalu dah ada anak lelaki ni
Apa aje la yang nak dicari lagi kalu bukan baju jersi
Kalu ada baby girl lain la citer
Banyak sket la pilihannya, ye dak?
Hehehhee...

Masa survey jersi Malaysia ni kat uptown Shah Alam
Untuk budak je dah RM50 sepasang
Papa pulak dengan muka sedih cakap, nanti la, nanti la...
Yang Zakwan dah asek merengek2 sebab nak

Tapi bila survey2 kat Pasar Pagi Stadium Shah Alam aritu
Terjumpa pulak kedai yang jual RM35 sepasang!
Alhamdulillah... jumpa pun yang murah!
Papa la orang paling seronok! Hehehehe....
Memang ada jersi sepasang RM10
Tapi Papa cakap kalu yang RM10 tu
Jersi dia cam panas sket kalu Zakwan pakai
Nanti Zakwan asek berpeluh jek
Kalu yang RM35 ni Papa belek2 jersinya cam ada lubang2
So, agak selesa sket la kalu Zakwan nak pakai seharian!


Yang Zakwan pulak demand!
Mama nak pilihkan jersi Malaysia yang kaler biru
Zakwan takmo!
Dia nak jugak yang belang2 kuning & hitam
Zakwan kata nak sama dgn Upin & Ipin
Sabo je la..!

Papa ajak pi Pasar Pagi lagi nanti2
Ada la tu yang Papa jumpa dan teringin nak beli
Kalu idak memang susah la Papa nak ajak pi mana2
Takpe, Mama suka je
Boleh la Mama shopping barang Mama jugak! :)
Dah ade yang berkenan ni, hehehe...


Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

9 comments:

farra8979 berkata...

wah, hensem nye zakwan pakai baju bola...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

pandai zakwan milih ye, kita pun ada gak beli kasut kat situ, dah jadi regular custome kat makcik tu...

eima berkata...

wah kena ajak panjang pegi ... tak leh jd ni ..kat mana ek ..
kat stadium s.alam ke ???

lia berkata...

semenjak Malaysia menang AFC hari tu, jersi Malaysia byk d pakai & jual tau... kagum aku...

Mama Zharfan berkata...

lawa ajer :)
me beli ikut kemampuan gak :)

zahidah dihaz berkata...

semangat bola itu kna ada....hehhhh...macam best je bunyi nya...


New Entry: <a href='http://dihaz17-foryou.blogspot.com/2011/02/keputusan-spm-2010.html">Keputusan SPM 2011</a>

CiK JuE berkata...

baru boleh buat komen..opis dengki tak boleh sign in blog


dah rupa pemain bola malaysia pulak...

mama rifQy berkata...

wah..murah sgt la tuhh..kan kan

ummiaqeef berkata...

teringin nak belikan aqeef jersi tp abah dia kata panas..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...