07 Februari 2011

Cek Nuffnang Dah Sampai ~ Sakit2 Pun Happy :)

Assalamualaikum...
Apa khabar kawan2?
Lama cuti.. Blog pun sama ikut bercuti :)
Moga sama2 jadi bertambah fresh la ye
Sebab dah cuti lama baru ni, hehehe...
Ke ada penyakit L---- & M----?
Sabar, sabar.... :)

Kami tak ke mana pun..
Dok rilek2 kat umah saje
Sebabnya?
1 famili dilanda demam & selsema
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/02/family-package-huhuhu.html

Demam tu demam jugak..
Tapi dalam demam2 ade jugak berita gumbira
Hehehehe...
Mode : H.A.P.P.Y (Yippie!)


Sebabnya?
1 cek Nuffnang sudah sampai, hehehehe...
Alhamdulillah...
Tinggal tunggu lagi 1 cek jek lagi ni
Moga cepat la tibe, huhu!




Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

6 comments:

MRS. K berkata...

wahh.. banje ar.. huhuh... kite bulan ni baru nak cash out

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

wah bestnya dah dapat cek, mesti banyakkan, tahniah Nad...kita pun tengah tunggu cek nuff jgk

kakyong berkata...

tahniah dapt cek nuff.. sure mahsyuk ni...

eima berkata...

alhamdulillah rezeki ...

mama rifQy berkata...

rzeeki nih!!

Hezesuze berkata...

tak pernah lagik terima check nuffnang huhu

tahniah uols rezeki tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...