24 Februari 2011

♥ Bukan Mama Je Ada Koleksi, ZAKWAN PUN ADA! :) ♥

Koleksi apa ya..?
;)
Koleksi fridge magnet!

Secara jujurnya, ikhlas daripada hati
Mama cukup tak suka menyemakkan pintu peti ais Mama
Dengan fridge magnet yang pelbagai tu

TAPI

Disebabkan ada 3-4 hadiah join GA & Contest kat blog
Hati ini sudah terpaut!!
Pergi mana2, sure nak beli jugak fridge magnet
Hatta ke Zoo Negara je pun!
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/02/weekend-yang-best-kami-ke.html

Hahahah!!
Sekarang Mama sudah addicted!
Pergi mana2 mesti nak cari seketul dua
Kalu ada kawan2 @ sedara mara pi oversea
Sure nak kirim jugak.. Hehehe...

Nampak tak yang Mama bulatkan tu?
Tu Mama buat.. Bukan Zakwan! huhu.. :P

Mekaseh pada kawan2 sume
Sebab kenalkan Mama dengan FM ini :)

*
*
*
*
*

Mana nak tumpahnya kuah kalu bukan ke nasi ye dak?
Bukan Mama jek ada koleksi FM ni
Zakwan pun ada....... :P
Nak tengok tak?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

ABC magnet :)
Zakwan punya port, belah tepi peti ais ^_^



Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

9 comments:

EiJa ZaQuaN berkata...

sama la kita..eija pun dh jdk pengumpul tegar FM ni..

eh..fm zoo negara gmbr zirafah tu pun eija beli masa g zoo negara baru2 ni..

betul tu x kisah la g mane pun..msti nak cari FM kan..

wah..bagus zakwan pnye koleksi FM ABC..

mrs_zura berkata...

dulu sy x minat jugak...lama2 dh nak penuh peti..sape2 gi jalan mana2 sume sy order:-)

mrs_zura berkata...

dulu sy x minat jugak...lama2 dh nak penuh peti..sape2 gi jalan mana2 sume sy order:-)

Huda berkata...

hehehe..zakwan pun ade fm yer :)

ct N honey berkata...

anak dan mama kongsi minat yg sama.he..he

ummiaqeef berkata...

kalau aqeef mesti dah sepah² dh dia kejekan,dia bukan bole menda tu duk diam,hehe

p/s : parcel dh dpt tau. dah update kat blog..tq..

Liza berkata...

Hehe.. Comel jer. Dah nak penuh peti ais tu dgn ABC tu :)

Cute MuM berkata...

me minat FM sejak dah kawin.. setiap kali jalan2 mesti cari.. suami pon rajin singgah kedai sourvenir untuk beli FM nie..

Myra Jay berkata...

Sama la MJ pun, dulu tak suka sekarang dah suka giler :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...