16 Februari 2011

Aku Rindu Sayang Kamu SEMUA...! :)

Syukur Alhamdulillah....
Selamat dah Mama umumkan pemenang2
Giveaway ~ Aku Rindu Sayang Kamu

1st giveaway Mama utk 2011
Kalau ada rezki lebih lagi...
Insya-Allah akan ada lagi giveaway atau contest
Daripada Mama

Pada yang join
Ribuan terima kasih Mama ucapkan
Atas segala sokongan kalian

Pada yang berjaya
Sekalung tahniah buat korang!
Moga korang berpuas hati dengan hadiah2 yg tak seberapa drp Mama








Pada yang tak berjaya
Jangan kecik hati ye
Mama mintak maaf kalu ada yg tersalah silap di mana2..
Andaikata ada yg tak puas hati
Jangan pendam jek pulak
Bagitau la..
Mana tau dengan teguran kalian
Mama dapat memperbaiki diri lagi di masa2 akan dtg

Keep in touch ye kawan2..
Jangan serik2 nak singgah teratak ikan bilis Mama ni, hehe
Kalu rindukan Zakwan, meh la ye.. ^_^

AKU RINDU SAYANG KAMU Semua...! :)


Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

10 comments:

MamaRifqy berkata...

lenkali na tr lagik!!

SyUhAdA berkata...

xpe..
tggu next GA lak.
hehe~

mamalieyna berkata...

waaah anje tu pemenang utama..rugi tul tak join..ngee..

tahniah buat semuanya! ^_^

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

tahniah untuk semua pemenang termasuk kita sekali, pasni leh la wat lagik confirm join punyer kalo wat contest kanak2 pastikan limit umur sampai 4 tahun ek, baru balqis leh join....erk...leh plak main request2

mummy_ayu berkata...

tahniah tos emua yg menang..anje menang 1st prize tu..cayalah...

eima berkata...

tahniah kpd semua ....

MiMi PeONy berkata...

tahniah kpd semua pmenang... ;)

ummiaqeef berkata...

yeay! tmpt ke-2!

TQ NAD!

ShidaGhazali berkata...

as salam akak..
saya dh terlewat nk reply email akak tu
saya dh terangkan dlm email
xda rezeki lagi ni...harap2 lain GA boleh menang lagik..insya Allah

aeyinn berkata...

oooo ok thanks dgn info tersebut

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...