07 Januari 2011

::: ZaKWaN, ZaKWaN.. aWaT La HaNG LaGu Ni... :::

Pakai kasut dalam umah?!!



Zakwan baru dpt kasut baru
Mama belikan, Papa bayar, heheh...
Dapat2 je, trus nak pakai
Bukak pun sbb nak mandi @ Zakwan tido
Tu pun jenuh kena paksa





Actually
Kasut ni, Mama ada jual kat BLOG BISNES Mama
Alang2 dah ada saiz Zakwan
Mama amik la 1 utk SuperHero Mama tu, hehe..
Anak baru sorg, bleh la..
Sekali sekala pun... Bukan selalu
Mana yg berkenan di hati jek... =P


Dibuatnya anak dah 3-4 orang
Jangan harap la nak ngambik2 dr jualan bisnes
Mau lingkup dibuatnya, ekekkekkekeek ^_^

9 comments:

Imaan09 berkata...

mmm, cantik n comei..klu saya pun jd 'lagu' tu..xmo bukak2 kasut tu..

MRS. K berkata...

smart ar kasut nih...

budak2 camtu la kan? dapat barang baru jer, ke hulur ke hilir dia bawak

eima berkata...

suka la kasut tuh ...smart ...

besh la wawan kan ...

Nad @ MamaZakwan berkata...

ibuimaan ~ o, ibuimaan pun 'lagu' tu ka?heheh...sama cam zakwan la tu...

ibuhadif ~ tu la pasal...takmo renggang..kemana2 bersama

eima ~ huhu, best le sgt, hehe... :)

BIONIC WOMEN berkata...

wah kiut nya kasut zakwan, patut ler xnak cabut.
eh, nad kalau ada pyjama Gap yg cantik for girls, bagitau eily tau..

Shiela Latif berkata...

apa ke comei na kasut tue...hehe, macam kereta la...

[-suziey-] berkata...

cantik la nad kasut tu..tp aQeel xsuka pakai kasut jenis tu..tertutup..dia rimas..xabis2 crocs je la..

Hidayah berkata...

mmg cantik..da aim da nak beli tp abah kasik huhu..hehe part amik brg bisnes bg anak,saya pun buat gak hehehe

Nad @ MamaZakwan berkata...

eily ~ ok, insyaAllah, i will :)

kak sheila ~ cam ketapi la kak, hehehe :)

suziey ~ zakwan pakai kt dlm umah jek tu..kalu jalan2 kt luar, zakwan pun cam aqeel gak..panas kaki, berpeluh! ^_^

hidayah ~o, sama kite rupenye ek, hikhikhik! :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...