19 Januari 2011

☺uPDaTe PeSeRTa GA ☺

Salam pagi Rabu kawan2!! :)
Esok cuti, dah plan nak ke mane2 ke?
Hehehhee...
Atau lepak saje kat umah?
Ye la, mana la tau, sbb Jumaat kan keje balik
Keee..... Ada yg cuti gak Jumaat?
Best2!! =)

Berbalik pada tajuk ye..
Sebenarnya, Mama tak sempat lagi nak menjengah kawan2 sekalian
Ada 51 orang kesemuanya setakat ni
Dari 15 Januari ~ 19 Januari
Dalam 4 hari ~ not bad & agak memberangsangkan!

Tapi tu la..
Disebabkan 1 ini,
Mama terpaksa la delaykan utk meninggalkan jejak
Tapi jangan risau, Mama tetap akan singgah punya
Apa 1 tu?
Hemmmmm...

Maxis Broadband ni la....!! Apa lagi... Huhuhuhuh!!!!
Dah sampai limit pulak katenye!

Agak memakan masa sket nak bukak blog kawan2
Nak komen apetah lagi
Sempat baca2 jek, huhu! Sangat sedih!
Maaf ye!

7 comments:

eima berkata...

tu mls nk guna maxis tuh ...
tp they all kate streamyx laju unlimited ..keburukan tak leh bw pi mana² la ...

solution :
kat umah guna streamyx... bila nk pi jalan nad beli prepaid broadband cam celcom ke ...digi ke ...
topup bila pi berjln je ... kan ok tak idea??
tempoh idup tanpa topup 90days

eima berkata...

opsss harge tak mahai RM 25 je for Digi

eT berkata...

bila berukband sengal...mcm2 halangan...kan3

MiMi PeONy berkata...

nasib baik brdben ofis okay...kat uma je,buat hal... ;p

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

kita dah join, tak sabo nak tunggu result

Hezesuze berkata...

sebab weols suri rumah sepenuh msa haruss ler setia ngan streamyx hehe

BIONIC WOMEN berkata...

eily pun ingat nak guna unifi yg under streamix tuh..maxis nih..hadooo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...