27 Januari 2011

:: Terima Kasih Duta Hotel Legend... :) ::

Ada sape2 penah ke sini? :)
Citer la sket kat Mama ek!


Mama teruja betul tgk gambar2 ni
Korang cam Mama tak? =P
Ke.... Cam biasa jek? Hehehe...






Mama GILER TERINGIN nak stay 1mlm pun jadik la kat
The Legend Water Chalet, PD
Selama ni berangan je la
Sebab tgk harga pun 'bleh tahan' jugak...

Tapi dengan bantuan Duta Hotel Legend
Impian Mama bakal tercapai!
Thanks dear! :)
Syukur Alhamdulillah...

Nak tau lebih lanjut, kena la tanya Duta Hotel Legend
For sure la ada Terms & Conditions apply
So, kena la plan Cuti2 Malaysia sebaik2nya :)
Thanks jugak kat PapaZakwan yg tukang membayornya, hikhikhik =p


KLIK SINI UTK KE BLOG DUTA HOTEL LEGEND
http://imaan09.blogspot.com/2011/01/dapatkan-percutian-lebih-murah.html
KLIK SINI UTK KE WEBSITE HOTEL IDAMAN MAMA :)
http://www.legendwaterchalets.com.my/


Ya Allah, moga sumenya berjalan lancar.... ^_^

5 comments:

Pn. Zana berkata...

bestnye..

nnti review yer..:D

lily azliyana @ mama zara berkata...

Nad..kite pernah stay cni tahun 2009..wlupon stay 1 malam aje tp mmg sgt enjoy..amik premium chalet so dpt chalet tepi sekali..mmg view laut meluaslah..bilik pon cantek. malam2 suka sgt lepak ngan hubby kt luar balkoni bilik smbil borak2, manja2 sume..romantikkkkk..kekeke..Zara pon suka sbb ada glass panel dlm bilik. leh tgk air + nmpak pish berenang2..

selain swimmping pool, ada gak jakuzi kat situ..smpat lah dok berendam anak beranak..hehe..pd kite mmg berbaloilah wlu mahal sket kan...nway, klu berminat nk baca entry kite psl Legend ni, klik bwh k..

http://zaranfamily.blogspot.com/2009/05/legend-water-chalet.html


Nway, happy holiday utk Nad n family!!!..=D

mama tisya berkata...

my bff dh stay kt legend yg ada private pool tu..best tp regenye bole tahan tp kalo thru imaan tu die ada emmbership leh dpt diskaun kn..

Imaan09 berkata...

wahhhhhh..saya rahsiakan sbb mana tau nad rajin wat GA teka nk g mana ke kan..haha.. so, dah reveal, ok laa..

selamat bercuti, ada rezeki cuti, sampai jugak laa saya ke ctu..huhuu..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

wah bestnya cantik la nad, tak pernah pi pun nanti kalo pi kasik citer sikit k

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...