02 Januari 2011

::: Tempek Iklan Nuffnang ~ Paling Sempoi.... :::

Sebelum2 ni Mama mintak tolong Papa jek
Bab2 nak tempek iklan Nuffnang kat blog
Terutamanya skali blog Zakwan & Kawan2 Punya!!
Bila dah create blog peribadi ni,
Mama try tempek2 sendrik
Sangat la mengambil masa! Siap ada error lagi, huhu!
Ada 1 masa, sampai dah fed up dah...

Mama akan rujuk kat blog Anje & Msuez
Agak mengambil masa gak Mama dibuatnya
Almaklum Mama masih hijau dlm dunia blog ni, huhu!
Apa2pun thanks to both of u! ^_^

Tetibe, 2-3 hari lepas,
Mama jenguk2 umah Kak Kujie
Rupa2nya Kak Kujie ada gak wat tutorial pasal iklan Nuffnang ni
Mama try buat utk blog baru Mama
Memang tak sampai 10 minit dah siap!
Sangat sempoi!

Pada yang masih tak tau cemane, baik tgk kat SINI
Mmg sangat mudah! :)
Thanks Kak Kujie! :)
Thanks jugak kat Matjoe. Sebab awak la, saya dapat tau pasak Kak Kujie ni
^_^

4 comments:

Hezesuze berkata...

wah new template...cantik!!

Kujie berkata...

Sama-sama

terimakasih dan minta maaf sebab datang rumah time tuan rumah tak ada...bercuti sejak Rabu, bau balik pagi ni.

Nad @ MamaZakwan berkata...

kak suze ~ tq kak suze :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

kak kujie ~ takpe..hehe.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...