03 Januari 2011

::: Tahun Baru ~ Semua Nak Baru? Apa Yang Baru Lagi Ni.... :::

Mama, Mama...!
Geleng kepala Papa dibuatnya masa membeli kt Giant Putra Heights smlm
Heheheheh...
Ala Papa ni... Bukan Mama beli brand yg ratusan RM pun! =P
Safi je pun... "Bersih dan Suci"
(tetibe bersuare cam Dynas kt iklan tu, hehe =P)

Mama saje la nak try, OK ke tak.....
Ada kawan2 yang guna produk Safi Rania ni?
Apa komen anda?
Bleh la kita share2.. :)



Sebelum ni pun Mama mmg pakai produk Safi jugak
Tapi cam yg bawah ni



Ok la..
Tak byk masalah berbanding masa Mama pakai brand2 lain dulu2
Dekat 5 tahun jugak Mama pakai
Baru sekarang ni nak bertukar dgn Safi Rania ni
^_^

Yang penting Bersih dan Suci! :)

9 comments:

eima berkata...

aku pun pakai safi timun tuh ... muka tak dak naik jerawat ...
klu tukar safi/brand lain mesti ckit2 naik jerawat ...

mls nk pakai yg set ..heheh tu kulit muka tak lawa ...

try nad pakai dulu ... nanti kasi tau kulit makin cun + gebu ke hape ok ..

- SueN - MrS AzharI berkata...

nad pun pakai safi ek...hehe..igt ari tu nk try gak safi rania ni..tp x ter try lg..hehehe...ok x?

Nurul Aima Hj Kaim berkata...

samalah..saya pun guna safi gamat :) kalu pakai pencuci lain jerawat naik..safi rania tu umur brp sebenarnya yg sesuai?

Cyda Acme berkata...

oohhhh mama mmg pengguna setia safi rania nih. Pendapat mama, mmg best. berkesan sgt2 tp tak taulah kat org lain kan ... :D

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

ha...ha...kita plak dok terpengaruh dagn garnier...baru je test pakai, nanti share la ek kalo rania ni ok nak gak try...

Ya ALya berkata...

ya lak memang nak pakai safia rania ni...baru cadang2 nak cari,sb sebelum ni dah lama tak pakai apa2 produk pun....

mamalieyna berkata...

eeiii..eina pu baru pakai start 1.1.11..tp tak semua, krim mlm takde pun..tkt tak terpakai jer..ngee..sbb sblm ni just pakai pencuci muka & krim muka olay total effect tu..

meh kita cuba2, mana tau baaeeek tuk kulit kita..^_^

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

ayu pun dah 2 bulan start pakai safi rania gold ni...terutama serum tu...dan ramai kawan2 kata nampak muda masa ayu publish gambar ratu shadira kembali beraksi tu..hehe..

tapi depends pada tuan muka gak kan

Tanpa Nama berkata...

Baru sebulan guna safi balqis perfect 10,ok bguslah.guna pencuci,toner,serum,krim mata.tpi rania tkleh naik merah2.cmna nk ilangkan Prut itam jet?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...