05 Januari 2011

:: SeLaMaT TiNGGaL SeMua..... ::

Buat sementara waktu.... Insya-Allah

Arini tak dpt nak jalan2 umah kawan2
Arini tak dpt nak komen2 jugak
Arini lagi skali tak dpt nak tau citer pasal kawan2 sume!
Arrgghhh..!! Tension!

Sakit kepala still takde kurang
Ni pun curik2 masa buat entry
Masih denyut2.. Depan, belakang, atas kepala
Adeyh!
Tak bleh berdiri, karang pitam
Cemane nak masak utk Zakwan ni??!!!
Ada rasa loya2 jugak..
Tak mungkin ada 'isi' ^_^

Apa2 pun
Buat kawan2 sekalian
Maaf Mama tak dpt nak balas komen2
Maaf Mama tak sempat nak jalan2 umah kawan2
Sedihnye...!
Jangan serik jenguk2 sini ye
Last but not least, doa2 kan Mama! :)

p/s : rindu nak jalan2, rindu nak update blog.. tapi kesihatan lagi penting, kan?


**ni gmbr selingan.. sbg pengubat rindu,huhu!**

11 comments:

nurulazham berkata...

take care nad..
yup, kesihatan lagi penting.. ;)
ntah2 ada isi kot? kalau ada, jgn lupa sharing the good news! n take care..jgn sampai perkara yang lepas berulang, k...

eima berkata...

tak pe ...pi berehat dulu k ...
mungkin ade isi .... tp nad kate tak mungkin .... hehe

klu ade alhamdulillah ....
cepat sembuh k

syawalsimpsons berkata...

cepat2 sihat ye...

Hezesuze berkata...

ishh suspen jek weols baca tajuk entry....hehehe

semoga uols cepat sembuh ye...dah sembuh bleh jek bw kan kan

[-suziey-] berkata...

xmungkin ade isi? ala mana tau ade rezeki..tu sume kuasa Tuhan..get well soon ye nad..sian xsihat..take ur time..

Fadzillah Kamarudin berkata...

g klinik...
mana tau ada rezeki...
=)

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. berkata...

makan ubat yew..dah sehat leh la jalan².singgah rumah kina dulu yew...hehehehe

LyNn'Azlina berkata...

utamakan kesihatan sis...
jaga diri..
semoga cepat sembuh..nanti dah ok bw yer puas2..komen dan buat n3..

SyUhAdA berkata...

smoga cpt smbuh ye..~

SYaMiLa berkata...

take care nyer..kesihatan plg utama...

My recent post "Hadiah Dah Sampai….hik3… 4"

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

tak pe take time k, moga cepat sembuh jangan lupe makan ubat...nanti dah baik leh wat entry banyak2 k

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...