10 Januari 2011

SaNGaT BeST KaLu PLaN LaST MiNuTe...... MenJaDiK!!!

Yup! Memang tak plan langsung pun!


Sabtu pagi baru kami decide :)
Sampai Mama pun main teka2 ngan kawan2
Soh teka mana kami pi.. Heheeh..
Ada gak yg teka tepat! Hebat, hebat!
Syabas mere betha, kawan2 Mama yg teka betul tu! =P

So,
Jawapannya kami ke.......................
BAGAN LALANG!

*poyos!kunun2 guna dslr, ekekkekekekek...^_^*

Actually Papa ajak makan seafood
Mama pulak kasik idea pi ptg Sabtu
Sebab bleh la Zakwan n Papa main layang2 ke
Rehat2 ke kt tepi pantai
Malam bleh kami teruskan aktiviti makan seafood
Papa approved la pulak! Gembira tak terkata la Mama! Hehhe...

On the way ujan!
Riso bebeno la kami kalu2 kt sana pun ujan jugak
Sebabnya, apa je kami nak buat andaikata ujan tu
Karang dok melangut je dlm kete, huhu!
Kul 3 ptg kami bertolak, kul 4.45 kami sampai
Alhamdulillah, cuaca sangat mengizinkan
Kami lepak2 tepi pantai & Zakwan main layang2 ngan Papa :)


Suka ini gambar, hepi mepi juga...! ^_^


Zakwan wat hal, takmo tgk kamera!

Zakwan wat muka tak puas hati
Sbb mula2 Papa suapkat Zakwan
Alih2, Papa yg ngap! Hehe...


Zakwan gelakkan Papa
Sbb layang takmo terbang! Hehe...
Cemane nak terbang, angin takdok! ^_^

19 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

wah bestnya pi picnic, eh camera sama dgn camera X kita dulu la...cun sajok

mom.4.two berkata...

nad, ko nmpk muda remaja kat gambo 1st tu..mcm anak dara..berseri2 muka..apekah rahsiamu itu?ahahahah

BIONIC WOMEN berkata...

wow...sonoknya aktiviti sabtu...
yg xbest sebab x ajak kami skali..huhuhu..
sweet ler gambar first tuh...memang nampak hepi sgt

munna berkata...

dah lamanya tak jejak kaki kat pantai... wah bestnya zakwan main layang2 sama papa dia...

syawalsimpsons berkata...

best je kuar 1 family...main kejar2...x sabar nak tunggu syawal dah beso cam zakwan ni..hehehhe..nak men kejar2 ngan dier...

JaSSNaNi berkata...

ade lagi tak gambar view bagan lalang ni.. cantek lak... pernah sampai sana 5 tahun lepas.. tak bape nak cantek..

mom.4.two berkata...

eh, dah siap ke gold coast tu?

Nad @ MamaZakwan berkata...

anje ~ ek? sama ek? pastu nape tak pakai dh?

Nad @ MamaZakwan berkata...

syira ~ ehem2, hang org pertama yg tegur ni, haha!suke, suke :) rahsianya ialah..... ^_^

Nad @ MamaZakwan berkata...

eily ~ alololo, jgn la majuk, plan tanpa diduga jek ni, hehe..next time ok? :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

munna ~ nnt bleh la pi..ini jek pantai yg terdekat ngan tmpt kami :) selain morib la..

Nad @ MamaZakwan berkata...

syawalsimpsons ~ huhuhu, masamu akan tiba jua..masa tu mmg tak larat la nak kejor! hehe

Nad @ MamaZakwan berkata...

jassnani ~ ade kak..jap ek, nnt saya upload lagik...ok la, nmpk terjaga sket kalu berbanding ngan morib

Nad @ MamaZakwan berkata...

syira ~ dah siap dh rasenya...

MRS. K berkata...

slalu jugak pegi sana, dekat ngan umah kat nilai. huhuh..
tapi takleh mandi la, air kotor

maszmadi berkata...

wah picnic..... siap men lelayang lagik.. pehtu makan seafood, bestnyer..

Nad @ MamaZakwan berkata...

mrs k ~ yeke? tp ramai jek yg mandi manda..tak riso ke deme ek?

maszmadi ~ hehe..seronok kak..sbb jarang2 dibuat, tu yg jadik lg seronok :)

eima berkata...

klakar je muka wawan gelakkan papa die ...hahha

Nad @ MamaZakwan berkata...

eima ~ zakwan mmg..selamba badak die je gelakkan org tua, haha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...