14 Januari 2011

::: PLeaSe, MaMa PeRLuKaN TeRaPi..... :::

Aaarghh... Tensionnya!!!!

Sehari dua ni Mama rasa tak sedap badan
Rase cam mood 'kureng' jek
Sangat2 tak suka dgn rasa camni
Mama sgt2 perlukan terapi.......


Yang boleh tenangkan fikiran Mama
Yang boleh 'fresh' kan balik mood Mama
Rasa2 nya PapaZakwan nak ke bawak Mama gi terapi ni..?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

~ Yang ni... ~



Harap2 Papa baca malam ni
(Papa silent reader blog Mama =p)

Please Papa.... Esok Hari Sabtu!!!! ^_^

23 comments:

lia berkata...

nad, kalau aku kata ko peknen, agak2 ko tmbah tensen ke apa? ha3....

btw zakwan berapa tahun dah? nmpk besar sgt... sbb penat aku p post2 lama, x jumpa2 ha3 pasai ko kerap masuk n3 baru...

EiJa ZaQuaN berkata...

hahahaa..
mmg terapi yg sgt2 membantu..
lebih2 lagi kalau kita shopping papa yg bayar..hehehe

alyyani berkata...

shopping is the best therapy! :D

eT berkata...

hahaha...
kata je la nk p shopping..:p
nk ikutttt... :)

mrs_zura berkata...

yeay...shopping terapi terbaik!

eima berkata...

huhu
aku esok panjang keja ..dok umah la jawab nye ..nk bw fahim pi taman je ...
layan die main...pagi2 esok bekpes kedai mamak ber2 cam dulu2 time panjang kena study kat penang ..hahaha

BIONIC WOMEN berkata...

kita pun nak buat jugak ler entry camnih..nak terapi kan?/hahahhaa
tapi lebih pantas sound direct jer kott..hehe

ummiaqeef berkata...

haha...mesti dpt punye...

Nad @ MamaZakwan berkata...

lia ~ zakwan baya amsyar rasenya..tp zakwan lahir oktober 2008..peknen? kalu btul alhamdulillah..kalu bukan, tu yg haru tu!haha!

Nad @ MamaZakwan berkata...

eija ~ saya sgt setuju dgn anda, haha!! sgt best, bagai dunia ana yg empunya..haha! :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

alyyani ~ correct! ^_^

Nad @ MamaZakwan berkata...

et ~ mane bleh..kate nak pi shopping lagi la die takmo, huhu!

Nad @ MamaZakwan berkata...

mrs_zura ~ betul, betul, betul! :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

eima ~ alahai, takpe la..mggu ni je kot panjang keje..next weekend masih ade lagi :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

eily ~ sound direct lagi la konfem tak dpt..kalu kat sini, ade byk penyokong! ^_^

Nad @ MamaZakwan berkata...

ummi aqeef ~ susah sket kot, huhu!

Cik Jue berkata...

nad terapi yang baik...hubby kita pun silent read....hahaha

Weeda berkata...

haha.kak sama la...shopping terapi terbaik untuk tensen..hehe..

Mama Rayyan berkata...

arini dgn esok ada SOGO member kad day...ajak la papa zakwan gi shopping...

Nad @ MamaZakwan berkata...

cik jue ~ sgt baek!haha! :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

weeda ~ mmg btul tu..ilang rase tension. lenguh2 badan sume kalu dpt shopping, hikhikhik..

Nad @ MamaZakwan berkata...

mama rayyan ~ wah, itu suda bagus!hehe..tp jauh sgt la... :(

eima berkata...

pjg shift seminggu mlm seminggu siang ..terpaksa la ..
klu dah kena TNB nanti lagi la ...asek kena standby je la ...
tak caya raya nanti korg tgu entry aku tak dpt balik raya ..kompom ...hahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...