12 Januari 2011

::: PeNGaRuH NaNa a.k.a iBu DaMia, HeHeHe... :::

Hari tu ada jalan2 kat blog Nana a.k.a Ibu Damia
Nana ada citer pasal Warisan Rimba

Nak dijadikan citer
Semalam Mama berFB ngan member2 baek Mama
Ajak jumpa2 & makan2 skali
Sebab ada sorang kawan baik Mama gak ni
Baru balik ke Malaysia dr Arab Saudi
Dia ni pramugari kat sana
So, sementara dia masih ada kat sini,
Bleh la ajak jumpa, kan?

Sebuk ber plan2 tu
Tetibe Kak Ida bg cdgn nak pi piknik2
Dari pagi sampai petang

Bila dah Kak Ida kata nak piknik
Serta merta...... Ting!
Mama terus terbayangkan Warisan Rimba
Yang Nana dok citer kat blog tu
Mama pun ape lagi, promote la kt kawan2 Mama, hehehehe...
Up sket! =P



Siap letak link url tu! Mintak maap ye Nana ^_^


Ho, ho..!! Diorg suke rupanya, haha!
Harap2 menjadik la, huhu!
Masih dalam perbincangan lagi ni
Almaklum la...
Kami ni kalu berkumpul kawan2 Seratas, bukan setakat sorang 2
Mau ada 6-7 orang!
So, nak tnye pendapat masing2 lagi
Nak tnye ke'free'an diorg hari weekend lagi...
Memang payah sket la nak kasik sume berkumpul
Harap2 menjadik la, huhu!
Tengok tempat dan suasana nya cambest jek! ^_^

10 comments:

Sidratul Muntaha berkata...

huhu
mmg terpengaruh dan dipengaruhi..

Hidayah berkata...

uish canteknye tempat dia...menarik nih

MRS. K berkata...

best jugak piknik sini..
tapi skang cuaca tak menentu la..
kejab panas, kejab ujan..
tapi harap cuaca elok la time tu ek

eima berkata...

wahh ade chalet pastu ...tgh ade kolam ke sungai tuh ..jernih ... terus terjun dal balkoni chalet je ..best la....
kat mana ek

Hezesuze berkata...

uwaaa!! tak pernah terjah lagik nie....haruss terjah heeh

Nana berkata...

heheheh adoila..
terpengaruh ek kekeke
ramai plak yg tanya kat mana tu..sila la terjah blig sya ye hehhe
serius nad...memang lawa
tak tipu punye

cikbedahlaser berkata...

blkg zoo negara ke??
aritu kami pergi teratak angah....

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

kita pun dah terpengaruh tau nak pi sini gak nanti...kalo nad dah pi nanti leh la roger2 kasi tau lokasi k..

IzZ_ berkata...

uit..da tu sesi photog cmno?

IzZ_ berkata...

aunty wawa nak itottttt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...