19 Januari 2011

::: NaK Pi aLaMaNDa! :) :::

Malam ni nak pi antar barang kt Aunty Wawa
Tapi sebelum tu nak ajak PapaZakwan
Pi jalan2 cuci mata kat Alamanda la..
Dah alang2 sampai Putrajaya, hehehehe....
Harap2 Papa nak la pegi, huhu! =P

Esok....?
Ingat nak pi berphotoshoot
Tapi Aunty Wawa kene pi kursus
Emmm, kena postpone la jawabnya...
Nak ajak Papa pi Bukit Cerakah la..
Agak2 Papa nak tak ek? Hehhhe...

K, la kawan2....
Selamat Bercuti! (pd yg bercuti esok ^_^)

2 comments:

eima berkata...

bukit cerakah tu kat mana ...

alamanda ek ... nk pegi jugak jap lagi tp kejap je ..sbb pjg keja mlm ...nk pi pej pos

mamalieyna berkata...

cuti tp dok umah je, en abah bertugas di br caves tu..huhu..

waa nak g bkt cerakah eh, dok plan tak jd2 lagi, this week tak bleh, en abah kije..huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...