04 Januari 2011


Ke hadapan Nuffnang yang disayangi
Apakah khabar engkau di sana?
Lama sudah blog ku tidak dikunjungi
Oleh tarian BE-BE mu yg amat menggoda

Adakah aku sedang di marahi
Oleh mu yang berjauh hati
Kesilapanku sudah aku sedari
Harapnya ia dapat dimaafi

Wahai Nuffnang yang tercinta
Berikanlah BEmu barang seketul dua
Lenggok tariannya amat ku dahaga
Sudah 2 bulan BE ku tiada! =(

Hanya mengharapkan blog bisnesku itu
Untuk lepaskan rindu di hati
Puas sudah ku pujuk rayu
Oh, BE..BE..BE, marilah kemari..!

^_^

** betul ke lepas kita dh 2x cash out BE lambat dtg? huhu... **
Mode : RINDU BE!

7 comments:

eima berkata...

tak penah ade BE ..heheh

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

tak la nad, kita dah 3 kali cash BE still dpat jugak, tak pe tunggu k, maybe lom sampai seru lagik hope nanti dapat banyak BE k

Fadzillah Kamarudin berkata...

sedap surat cinta mama zakwan ni...
heheh...

mamalieyna berkata...

ngee...bermadah sama en nuff yee...sure tergoda ni..nnti BE pun dtg menari2..ngee..

herm rasanya after cash out lmbt sket la BE nak marii...

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

hiks hiks...siap ader noktah cinta lagi utk nuffnang..semoga nuffnnag cair dengan noktah iinta ni..

p/s: AYU dah gi amik hadiah aleesya tadi....wowwwww...aleesya sgt teruja pabila tgk buku besar tu...warna pink lagi..btw thanks sesangat yer nad...ayu pun suka baju belang2 tu...hehe..first time ader baju cam tu..kalau tak aleesya asyik baju gigirls jer lah...

Sidratul Muntaha berkata...

haku tak pernh cash out lagi pun nad.
nak kumpul riabn2
aci tak?!!
mmg tgh musim dia mekan sume be
pastu kedekut bgi be kot?!
entahlah..

Em's Family berkata...

i bace entry you ni buat i senyum sorang sorang. should give nuffnang to read :), tpai lepas cash out.. dak tau laa den... i tak buat research pasal nuffnang sangat.. maybe you can ask other bloggers.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...