06 Januari 2011

:: kawan2 yg menang GA/Contest Mama, nak tanya ni.... ::

Dah dapat ke hadiah masing2?

Memula Mama ade terbaca kat blog Nana pasal isu
Penganjur GA/Contest M.I.A lepas pemenang diumumkan
Pastu Anje pun ade gak publish kan isu yg berkaitan
Kelmarin kalu tak silap CuteMum pun ada tanya gak
(Mama curi2 masa bace pasal isu hangat ni, masa sakit aritu! ^_^)

So, kali ni..
Sebagai seorang yg suke bebeno buat GA@Contest
Mama nak tnye la kepada mereka2 yg menang
Dah dapat ke belum hadiah kawan2
Ada yg belum dpt ke?
Kalu belum dpt, mintak tolong kasik tau kat sini
Dan bgtau menang GA@Contest yang mana

Sebabnya,
Setahu Mama, Mama dah poskan sume hadiah2 pemenang
Takde yg tertinggal pun
Tapi kadang2 penerima pulak yg still tak terima
Mungkin masa posmen dtg, takde kat umah ke..
Mungkin posmen dah tgglkan kertas notis, tp tak perasan ke..

Tapi takpe la,
Bagitau je la ye kalu ada yg belum terima
Seboleh2 nya Mama takmo la tersenarai dlm
Kategori penganjur2 M.I.A tanpa sbrg khabar berita tu, ngee~
^_^

13 comments:

ibuayahdamia berkata...

dah dapat nad..aritu ayu dah inform kan..hehe

Nad @ MamaZakwan berkata...

a'ah, tau dah aritu, kak ayu ada inform :)

mamalieyna berkata...

huhu..tetiba eina pun risau, apa la citer mereka yg menang GA eina baru2 ni..ada gk diam je..dah la tak buat n3 tracking number hadiah yg dah dipos..huhu..alaaahai..

tapi kan, mmg la..eina pun pernah jd camtu, hadiah tak dpt2..tertanya2 sndiri penganjur/penaja dh pos ke belum..hehe

tapi sekurang2nya nad dh wat n3 psl mengeposan hadiah kan..huhu..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

setahu kita Nad adalah penganjur yang superb, hantar hadiah awal punyer kalo lambat mesti nad mention kat blog kan...tahniah.entry tu nyata bukan untuk nad k...cayok2

mama rifQy berkata...

belum dapat lagik dear..xpe..no hal je..posmen banjir kot..hikhik..gurau jee.no hal laaa..nanti da dapat me inform yaaaa

Nad @ MamaZakwan berkata...

mamalieyna : setakat ni kite tak penah terkena lagi..tp riso gak kalu ade yg blum terima hadiah, tp tup2 dh wat entry kata penganjur lmbt, hadiah tk dpt..haru gitu! :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

anje : ya Allah anje...besar sgt puji2an anje tu..kite ni biase2 je..kalu bleh nak buat org lain gembira..tkmo pemenang marah2 , sbb kita join contest kn sukesuki..kalu tetibe ade yg sentap, jd tak syok pulak...seboleh2nya taknak ter list dlm senarai itu! hehehe..
papepun, thanks bebyk anje..sgt menghargainya! ^_^

Nad @ MamaZakwan berkata...

mamarifqy : hehehe..a'ah ek, pantai timur dilanda banjir skrg ni ek? takpe,takpe..kalu dh smpi, inform ek..tp takyah la smpi wat entry..malu ai!heheh ^_^

mama tisya berkata...

tk dpt lg adiah dr nad...utk contest menang kategori pilihan juri

Qaseh tia berkata...

xdapat lagi adiah cabutan bertuah qaseh.. tapi xpe.... :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

mama tisya ~ ok noted..!nnt kite check ye..apa2 nnt kite bgtau balik ek :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

qaseh tia ~ takpe2, nnt kite check lagi ek..nnt kite bgtau thru email,k!

ctsfin berkata...

salam nad.. sy dah terima hadiah utk 3rd prize Cute Baby Contest tue.. tapi maaf sgt2, lum sempat nak buat n3 pasal tue.. pic dah amik, tp tak sempat lg.. tunggu yerr..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...