03 Januari 2011

::: Insya-Allah, Giveaway Seterusnya ~ Pembuka 2011 :) :::


Berikutan entry Mama
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/01/giveaway-baru-di-tahun-baru-anda-mahu.html

Walaupun tak ramai yg komen,
Tapi sangat bermakna sbb yg bagi komen tu bukan calang2 orang
Dalam dunia Contest & Giveaway ni, haha!
Confirm ada la nama diorg dalam mana2 contest @ ga :)
Thanks ye MamaZharfan, Anje, Nana, LynnAzlina & MamaTisya

Baru la bersemangat nak anjurkan next contest @ giveaway :)
Ok, tunggu naaaa....!!!
Sat ja lagi, hehe....
Kasik kawan2 warm-up dulu, heheh...
^_^

8 comments:

Hezesuze berkata...

harusss weols menjoinkan diri haha

eima berkata...

kite pun tgh semangat nk join...hehehe

tak prasan la entry nad pasal ni ....
klu tak dah lama komen ...

SyUhAdA berkata...

wah..
besnye...ada GA lg..

Cute MuM berkata...

wah.. ada GA lagi lah...
Hadiah baru me terima hari nie.. TQ.. suka sangat..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

ha...ha...kita ni suka join je tapi tak selalu menang, kalo cam suzi & nana tu memang selalu menang punyer, wat la nad confirm join punyer cuma kita ni lemah sikit kalo bab klik like ni....

mamalieyna berkata...

moga dpt join nnti!

haih la makin kureeeng smgt nk joinkan diri, taktau nape ni..huhu..

JaSSNaNi berkata...

Selamat tahun baru.. (lambat ucap)

wahhh nak adekan G.A @ contest baru.. yeah yeah.. kena lebih alert lepas ni.. hehehe..

LyNn'Azlina berkata...

silakan sis buat ga..saya xserik nak join lagi walau jarang bertuah...hehehe..
tq kasi backlink kat lynn azlina...
saya suka jenguk blog ibu2 ni..best jer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...