01 Januari 2011

♥ Giveaway Baru di Tahun Baru ~ Anda Mahu? :) ♥

Anjuran Mama sepanjang 2010


Kalu tanya Mama......
Mama mahu....!!!!! =)
Menang kalah tolak tepi
Janji Mama dpt join, hehe!
Seronok! :)

Nak, nak kalu contest bergambo
Ada macam2 gaya, macam2 ragam
Lagi la kalu yg berdasarkan gambar2 baby :)
Eh, baru terperasan..
Lama tak nmpk Kak Da aka MamaSara join contest, kan?
Tetibe rindu pulak kt Sara, hehe..

Kalu part Lucky Draw @ Giveaway
Berserah pada nasib saja la..
Tapi tengok orang jugak, kan?
Kalu dah menang tu, akan menaaaaang je utk GA2 berikutnya :)
Contoh terdekat ~ Nana & Sifu Contest
Tu la namanya rezeki :)
Tak sia2 join byk GA, hehe...
Kalu LD @ GA ni biasanya syarat2 mmg sempoi :)
Tu yang bersemangat jek nak join byk2 tu!

Sepanjang 2010
Mama dah anjurkan 6 Contest @ Giveaway
Alhamdulillah sume2nya mendapat sambutan dan sokongan kawan2
Thanks sume2 yang join! :)

Sleeping Cutie Contest ~ 1st Contest


Giveaway ~ Besday PapaZakwan ~ 1st Giveaway


Contest Bergaya Di Pagi Raya ~ Sempena sambut Aidilfitri


Giveaway : Saya Nak Beg Itu! ~ Terhangat di Pasaran dgn 283 penyertaan! :)


Ke Manakah Destinasi Percutian Kami? ~ Contest paling sempoi :)


Cute Baby Contest by PMZ ~ Contest penutup 2010


Eh, eh.. Panjang giler mukaddimah, haha!
So cemane? Teringin tak nak join?
Hajat di hati Mama nak buat giveaway
Sempena SuperHero Mama ni dah setahun, huhu!

Hehehehe...
Mama riso takde yg nak join jek, ngeh, ngeh, ngeh... ^_^

10 comments:

amyeryn berkata...

wah nk wt giveaway lg ye..suka2 mn tau ada rezeki lg...

mama sara tu kn tgh peknen so tgh mabuk2 lg kot tkleh tgk laptop...hhehehe

LyNn'Azlina berkata...

buatla contest..saya sangat suka menyertainya...

Nana berkata...

aik nama kita pon ada kt sini hahah
alamak camne nk cakap ek
menda2 ni semua bergantung kepada rezeki juga la..kalau mcm lukcy draw tu mmg kira nasib je la kan...
tp tu la nye kita selalu tgk Mz kalau dah menang asik menang je kan..sekali terkena plak kat diri sendiri..contoh 30.12, 31.12 & terbaru arini ada lg 1 menang utk new year.
pape pon kena RAJIN je la.& gigih..hehehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

wah bestnya nak wat contest...nak join nanti, kak da preggy la ni dia sihat, time preggy agak merudum nak blogging

Mama Zharfan berkata...

hehe comper blogger tegar sure akan join punya heheh

Nad @ MamaZakwan berkata...

mamatisya ~ tu la, kite baru tau kak da tgk peknen..patut sonyap jo, hehe..

Nad @ MamaZakwan berkata...

Lynn ~ thanks sbb mensupport, hehe..

Nad @ MamaZakwan berkata...

nana ~ dah setaraf MZ dah tu, haha! rezki... :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

anje ~ hehe, baru dlm peringkat perancangan.. :) tu la, kite baru tau kak da preknen masa masuk blog dia kelmarin..

Nad @ MamaZakwan berkata...

mamazharfan ~ ngeh, ngeh..tengs! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...