20 Januari 2011

Contest/GA, OoOwh Contest/GA.....


Cemana nak join Contest & GA banyak2 ni..?!!!!
Masa mood sudah mari la...
Broadband ni pulak buat hal
Sangat lembab! Adeyh!!

Ada sape2 dok kt area umah Mama ni tak?
Ada yg guna streamyx?
Ok tak?

Kalu nak tau....
Area umah Mama ni bleh dikatakan ulu lagi kot, huhu!
Celcom takde coverage sgt
Digi apatah lagi..
Harapkan Maxis sajork la.... Adoiyai!!

BSP, BSP.....
Hemmmmmm.....
(Tau ke BSP tu ape? BSP tu Bandar Saujana Putra.... )

7 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

Nad, kalo pakai streamyx memang ok giler sebab dia fixed line pakai TM...kalo pakai broadband memang ikut line 3G...cuba la pakai Streamyx home line...tapi sedeynya tak leh nak angkut kemana2 la plak

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam Nadia..dok kt Bandar saujana Putra jln no bape?.Dulu k.atie ada beli umah kt bandar saujana Putra..bandar barukan?

Adyshariz berkata...

nad..skrg ni brodband mmg slow gamaknya..aisha punya cekom pon dh slow..ni tgh mohon streamix, tapi lambat la pulak..huhu

mamalieyna berkata...

dugaan...c0baan..huhu.. =P

- SueN - MrS AzharI berkata...

nad...dlu kiteorg pun pakai bband...tp asik xde coverage jek...so kiteorg dah tukar pada streamyx..n its ok la stakat ni...sangat2 ok berbanding bband...

Jieda berkata...

pengalaman saya gunakan streamyx lagi okay berbanding broadband.

Mama_Fatin berkata...

streamyx mmg tersgt okeh.. amek le yg wireless kalo guna laptop ..bleh le berblog di merata area dlm umah hehehe.. sure x hampeh ..idup TM ekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...