13 Januari 2011

::: Blog Appreciation by IceBoxRivet ~ Anda Mahu? :::

Kawan2, nak tanya...

Taukan pemenang contest anjuran suziey & kak ina momguess?
Kalu tak tau meh baca sini
http://iceboxrivet.blogspot.com/2010/11/finale-season-best-vacation-journal.html

Dah baca?
Best kan cara dia review??
Mama suke giler!

Cara Ayu @ Sidratul Muntaha review
Sangat simple, sangat sempoi dan seolah2 dia dh kenal lama dgn puan penganjur
Ke mmg betul dah lama? Haha..! Takpe la..
Janji bahasanya tu sangat2 memberi 'kesan' mendalam yg baik
Bukan yang mcm NI!

Sekarang ni,
Ayu ada wat blog appreciation
Apa maksudnya tu?
Emm, pi la terjah blog Ayu @ terus ke SINI kalu nak tau lebih lanjut
Kalu nak Ayu ni review pasal blog kawan2 sekalian
Sila la menjoinkan diri
^_^

Mama dah anta details dah, hehe..
Saje jek kasi Ayu bz sket..
Kata rileks sket tahun ni kan Ayu kan? Hehheeheh..



2 comments:

Sidratul Muntaha berkata...

ahahaha
thanks nad!
suport kwn nih!
all the best..

[-suziey-] berkata...

actually kami kenal tru blog..kiranya seangkatan sama zmn la..sama2 buka blog pd zmn yg sama..hehe paham ke ni...ekek:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...