24 Januari 2011

:: Bila Zakwan & Papa... ::




Bila Papa sebuk2 nak naik moto
Zakwan pun sebuk jugak nak ikut

Bila Papa sebuk2 baca paper
Zakwan pun suka suki dia jek menyelit nak join sekaki

Zakwan ni memang
Pantang tgk org baca paper, dia pun nak nyebuk!
Maybe sebab dia terasa keseorangan kot
Ye la, Papa & Mama khusyuk baca paper, Zakwan kene main sengsorang
Baek dia join skali, hehe!

Tapi yg tak best nye tu la..
Sekejap je Zakwan behave....
Pastu, habes senaskhah paper tu dia yg punya!

5 comments:

Cik Jue berkata...

bukan main lagi zakwan

ADEEYA berkata...

Haha comel je silang kaki :D

Sitisifir10 berkata...

hoh...yg kt rumah ni abih semua paper buat kapal Nabi Nuh lah, jet lah, serba mak neka depa buat

eima berkata...

COMEY JE WAWAN CAM TU ...HAHA

firahadifa berkata...

suke nengok ayah n his boy have a great time together kan.. rase best jerkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...