18 Januari 2011

::: BBQ ~ Geng SERATAS =) :::

1st of all,
Mama nak mintak ampun mintak maaf
Pada kawan2 Seratas (silent reader, kalu ada) tapi tak dijemput
Harap maaf sgt2
Plan ni last minute punya plan
Majlis dah bermula baru sebuk calling member2

Ni la aktiviti kami
Selepas rancangan yang ini
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/01/pengaruh-nana-aka-ibu-damia-hehehe.html
Tak menjadik! :(



Papa & Mama berbesar hati la nak jadikan rumah kami
Sebagai port utk buat BBQ
Memandangkan kami kongsi kawan2 yg sama
Sebab 1 sekolah la katakan.. Hehehe..
Jadik senang la sket..

Kami buat style potluck
So kurang la sket penat Mama nak masak, haha!
Mama sediakan bihun goreng, nasi goreng cina & kerang utk dibakar jek
Yang lain2 cam ketam, ikan keli, sosej, daging lembu, daging kambing, jagung, ayam, air
Sume dah ada yg membawakkannya
Mekaseh ye! :)

Kerabu Mangga

Salad

Ayam yg Nyum2!! :)

Muka maseh suci dr peluh2 & asap, haha!

Anjang Riza membakar daging :)

Tu dia tukang bakor! Hehe..


Yang preknen selesa sket nak join
Yang bawak anak2 pun sonok nak bermain
Zakwan pun dpt ramai kawan, bleh kongsi mainan ^_^

Kalu dicongak2, ade la dalam 21 orang (plus budak2 yg berempat)
Yang dapat kami kumpulkan malam tu
Alhamdulillah... Not bad bagi rancangan yg last minute camni
=)

Zakwan jumpa kawan2 :)
Seronok tgk dia main... Tapi sume girls, takde boy! :)
Yang girls tu pulak terpaksa la main mainan boy, hehe...

Sume melepak sementara tunggu makan, hehe...


Yang dirai terpaksa turun padang! Sebab riso makanan tak cukup, haha!
Sorry ek Berry! :)


Uit, Zakwan bersuap dgn sape tu??
Kemain lagi die...!Haha!


Thanks sgt2 pada kawan2 yang sudi dtg
Sangat awesome! Sangat best! Sangat happy!
Pada Berry yang akan berangkat balik ke Arab Saudi 23 hb ni
Jangan sedih2...
Bagitau bile nak balik, nnt kite jumpa2 lagi camni, k!
:)

4 comments:

mom.4.two berkata...

terliur aku tgk menu atas meja tu :p

eima berkata...

wahhh sgt meriah ....

Axieda'great berkata...

kami pun nak thanks gak... dah la datang selai sepinggang je.. huhuhu...

BIONIC WOMEN berkata...

siyes sangat terliur tngok makanan itu..huhu..sangat yummy..yummy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...