15 Januari 2011

::: ALHaMDuLiLLaH, MaSih aDa ReZKi...^_^ :::

Tadi citer pasal berjaya hingga ke Top 6
Kali ni citer pasal menang giveaway pulak, yeay!

Alhamdulillah
Mama berjaya jugak!!
Sebagai salah seorang pemenang contest bmydania 1st giveaway

Ni la entry kemenangan Mama yg berjaya terpilih tu :
Entry penuh : DI SINI

Kenapa keluarga sangat penting bg Mama?

Ayah & Ibu
Mereka lah permulaan kita
Tanpa mereka tiada lah kita di dunia
Ibu susah payah nya mengandung, melahirkan dan membesarkan kita
Dapat Mama rasakan lepas lahirkan Zakwan
Ayah pula tak dapat digambarkan jerit perih nya
Membanting tulang demi sesuap rezki utk kami sekeluarga
Sangat2 mengkagumi dan menghargai pengorbanan mereka
Doa dan harapan mereka mengiringi hidup Mama
Dan begitu juga sebaliknya..

Suami
Disitulah terletaknya syurga isteri
Tempat mencurah kasih dan sayang
Tempat berkongsi suka dan duka
Dia lah suami, sahabat, pendengar yg setia, pelindung yg berharga

Anak
Tiada harta yang lebih bernilai
Melainkan zuriat yg sangat disayangi
Merekalah penawar luka, pengubat derita
Mereka juga pembuat kita ketawa suka gembira

Tanpa keluarga hidup bagaikan tak bernyawa
Tanpa keluarga hidup bagaikan tidak bercahaya
Hidup tak sempurna tanpa mereka
Yang bergelar ahli keluarga
Bagaikan kosong dan tidak bererti lagi....

*****

Yang lagi 1 pulak, Mama menang FM, yeay!
Bertambah la koleksi Mama :P
Kalu nak tau, start join contest & giveaway kat blog ni la
Buat Mama suke bebeno kumpul FM
Jadik cantik peti ais Mama, sblm ni kosong jek, hehe..

Thanks ye puan penganjur n encik pencabut undi! ^_^


Alhamdulillah..
Syukur sgt2, masih ada rezki Mama dlm dunia contest & giveaway ni, hehe
^_^

5 comments:

Nana berkata...

tu dia...kira la dah bape menang eehehe
kasi pembakar semangat

SyUhAdA berkata...

thniah akak..~

Wanita Mutalib berkata...

bestnya.selalu menang contest. :)

mamalieyna berkata...

tahniah...murah sugguh rezkinya! rajin join, byk la peluang tuk menang kan..tahniah tau! ^_^

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

tahniah Nad, contest syilasyira tu sama2 kita menang kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...