07 Januari 2011

::: 1st in 2011 =) :::

Yeay! :)


Thanks to Nana yg sgt baik hati :)
Sebab drp Nana la Mama dpt tau info ni

Sebagai pembukaan 2011
Kami menang contest 2 in 1 :)
Menang utk kategori saguhati & jugak kategori famili ceria :)
Kami kongsi kategori dgn Suziey & Family ^_^

Thanks pada puan penganjur dan jugak para juri
Ramai pemenang2 nya tu :)
Murah rezki puan penganjur, hehe...
Nanti buat contest lagi tau! =)

Senarai Pemenang Pemenang Saguhati
Senarai Pemenang Famili ikut Kategori


Orang lain menang dah berkepuk2 dah, hehe...
Takpe, rezki masing2 :)

7 comments:

ciK mOt ©™ berkata...

tah..korang memang kaki join cgl yang tegar...cayalah kat korang semua...

eT berkata...

waahhh...tahniah2...syoknyer menang...

eima berkata...

nad tahniah....

nad org paling byk bg eim hadiah tau ... rasa nye dah 3 dah

top komentor
teka tempat
baby GAP sleepwear

Hezesuze berkata...

TAHNIAH!! rezeki tahun baru tu uols

SyUhAdA berkata...

thniah ye~!

cikpuanhady berkata...

tahniah dear..oklah tu, menang jugak tu..

Tolong saya boleh? :Jom vote saya..^_*

Nad @ MamaZakwan berkata...

cik mot ~ takde la tegar sgt pun, hehe..ni pun baru 1st time utk 2011 menang :)

et ~ tenkiu2 :)

eima ~ ehehhe..dh rezki eima :) pastu terer teka pulak tu! harus la dpt hadiah :)

kak suze ~ insyaAllah ada la menyusul lagi nnt hendaknya :) thanks kak!

syu ~ thanks syu! :)

has ~ insyaAllah, nnt saya terjah ye :) anyway, thanks! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...