24 Disember 2010

♥ Salam Pagi Jumaat! ~ Nak Main Teka -Tekuk Tak? ^_^ ♥

Salam Pagi Jumaat! :)
Semoga hari ni kita semua diberkati dan ceria2 hendaknya
Almaklum esok dah Sabtu
Apa plan kengkawan?

Kami?
Owh, ptg ni kami nak balik kampung
Pastu Sabtu nak ke kenduri kawen
Ari Ahad pun ada kenduri kawen gak!
Dalam 1 negeri tapi lain2 daerah
Isnin & Selasa Papa amik cuti
Lamanya cuti!
(Harap2 nya sempat la Mama update blog barang 1-2 entry wpun autopublish!)

Nak main teka2?? ^_^
Kalu ada yg kuciwa terkandas dlm contest Mama baru2 ni
Bleh la try kalu nak, hehe..
Yang ni mmg sempoi
Takyah la wat entry bagai.. Bukan follower pun takpe
Komen je kat entry, sonang citer

Mama, Mama...
Pemenang 1st, 2nd, 3rd utk Cute Baby Contest pun tak umum lagi
Dah sebuk2 nak main teka tekuk! Ngee~
Ala, Mama nak pilih sorang jek pemenang!
Sbb hadiah dah ada.. Tggl takde tuannya jek lagi
Boleh la Mama poskan sekali harung dgn hadiah2 pemenang contest, ok!

Mama umumkan pemenang 1st, 2nd, 3rd tu ptg sket ek..
Tak siap edit lagi, hehe..
Tapi pemenang dah tau dah, hikhikhik!!
Nak bgtau skrg? Ala... Nanti la, tak surprise la pulak... ^_^


6 comments:

nursalwa berkata...

nak teka.. tp maner teka tekinya.. hehehe

mama rifQy berkata...

aik..mane teka teki tuh Mama??hehehe..xcited nih nak tekaaaa

mama tisya berkata...

ni nk soh teka apa ni??ke utk org yg tk menang je teka??

ibuayahdamia berkata...

wahhh..sapa kah pemenang tu?? tak sabar nak tau

eima berkata...

ape yg nk diteka nye cik nad....

Cik Jue berkata...

ape dia teka teki tue tak sabar nak jawab nie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...