17 Disember 2010

♥ PeNGGaNTi ZaQuaN aDHa ^_^ ♥

Ni la salah satu sebab
Nape Papa nak letak nama Zakwan
Selain disebabkan maksud nama Zakwan tu sendrik
(Yang Cerdik, Yang Harum)

Papa nak sgt nama Zakwan sbb si pemain bola sepak tu la..
Ala, yg skrg ni dh jd tunangan Ayu Raudhah tu...
Sape lagi kalu bukan Zaquan Adha
Bukan sbb bertunang dgn artis tau, haha!
Tapi sebab terror main bola sepak... ^_^





Gooolll!!!! Kata Zakwan.. Sedangkan Papa dpt tangkap bola, haha!
Lawak la Zakwan ni...


Insya Allah...
Harapan Papa akan jadi kenyataan, hehehe..
"Jangan jadik cam Papa, pemain simpanan sekolah jek..."
Hikhikhikhik... Tergelak Mama dgr bila Papa ckp gitu =P

Mama tak kesah,
Nak jadi pemain bola ke, ahli muzik ke, majistret ke...
Ilmu jgn dilupa... Nak2 lagi ilmu agama
Tu paling penting..

Ok, sayang Mama..?! :)

8 comments:

mummy_ayu berkata...

golll...walaupun papa dapat bola..pandai tul..seronok sgt bila tgk anak2 punya aksi kan..

eima berkata...

wahhh ...
bleh la join fahim nanti tuh pun bapak die nk hantar klinik bola sepak gak tuh ... kat mana tah ari tu die sebuk dok crite ...

Wanita Mutalib berkata...

alalala tomeinya zakwannn :)

EiJa ZaQuaN berkata...

heheh..lawak la zakwan ni..x gol pun kata gol..tp tu la bdk2 mmg excited lebih..

sama la asben eija pun pilih nama zaquan selain dr maknanye tp berharap anak dia bakal jdk pemain bola mcm Zaquan Adha..hehe..tp tu la nmpknye zaquan x berapa minat bola w/pun papa zaquan dh cuba pupuk minatkan bola dr baby lg..dia lebih minat kereta dan motor..huhu..

eB@mamaAerish'n'Aed berkata...

wah... cayalah... chio chio... >_<

Ya ALya berkata...

semoga impian pap zakwan tercapai......

Nana berkata...

hehe mmg ada gaya ni

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

wah ada minat nak main bola ek, pandai zakwan sepak bola ye, rajin papa nya layan zakwan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...