29 Disember 2010

::: minta perhatian kpd penerima2 hadiah, ye... :::

Perhatian ye kawan2
Mama dah poskan hadiah tau
Tapi tak semua...
Ada yg Mama akan poskan dlm mggu ni ye..

Untuk teka tekuk sempoi Mama tu
Ni tracking no kawan2 yg menang tu ek

Miss Zymah : LG 12241 4214MY
Ummi Aqeef : LG 12241 4205MY

Untuk pemenang2 contest Mama yg ni dengan yg ni,
Mama dah pos separuh
Yg lagi separuh dalam mggu ni, ok! :)

Ni tracking no kawan2 yg menang tu ek

Damia Aleesya Khairuddin : RD 770 843965 MY
Nur Adlin Mior Mohd Shahril : RD 770 843957 MY
Siti Asiah Saad (Mama Qaseh) : RD 770 844008 MY
Wan Maziati Wan Ab. Rahman (Mama Iqbal) : RD 770 843988 MY
Roziana Abu (Mama Ryan) : RD 770 843974 MY

Kepada Tisya, Iqy, Mikhail dgn Qaseh Ramadhan ~ Aunty pos by this week ya! :)
Kepada Shafiq Nazhan ~ Soh Mama emailkan details pd aunty tau! =P

4 comments:

ibuayahdamia berkata...

yeayyyy...nama damia aleesya ader..thank yer mama zakwan..dah sampai nanti, saya inform..

CatlinaFly berkata...

salam, nad jemput join contest..http://kedaigambarkami.blogspot.com

eima berkata...

hadiah kite dah sampai tau ...rasa nye dah bgtau arituh ... nanti nk review dlm entry tp tak sempay lagi ...nanti ek

ummiaqeef berkata...

nad,sori lupe nak bgtau hadiah dah dpt smlm. x sempat bgtau,bz skit. pastu harini kite cuti pun x sempat bgtau.. hehe.. btw,tq ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...