24 Disember 2010

♥ JoM BeR 'TeKa-TeKi TeKa-TeKuK'! ^_^ ♥

Tak sure la ramai nak join ke tak, haha!
Tapi saje suka2 =p

Caranya, senang je.. Komen je kat entry ni camni :
(1) jawapan 1
(2) jawapan 2
(3) jawapan 3
(4) jawapan 4

Soalannya berbunyi camni :
PMZ (PapaMamaZakwan) nak pi Cuti2 Malaysia ke negeri _ E _ A _ (1)
Sebelum ni kami pernah ke Cuti2 Malaysia ke tmpt yg sama jugak
(sape yg rajin nak korek2 balik entry lama tu, sila la.. hehe)
Kali ni pi ramai2, syok sket! :)
Atok, Nenek, Aunty Wawa, Aunty Yaya & famili pun ada..
Hari Sabtu ada kenduri kawen kawan Papa kat _ U L _ _ (2)
Hari Ahad pulak kami ke kenduri kawen di _ _ O R _ E T _ _ (3)
(jawapan (3) ~ 2 perkataan)
Kami akan menginap di homestay @ _ _ T R _ (4)



Isi jek tmpt kosong atas tu
Pastu komen kat entry ni ikut cara yg kt atas tu
Sonang yo... ^_^
Tak ramai yg join, besar sket peluang nak monang! ;P

Pemenang ~ sape pantas dan tepat :)
Tarikh tutup ~ sampai 4tg ni ek, hehe

17 comments:

Miss Zymah berkata...

1. kedah
2.kulim.
3.alor setar
4. jitra

Miss Zymah berkata...

1. kedah
2.kulim.
3.alor setar
4. jitra

zaikulim berkata...

(1) jawapan 1(KEDAH)
(2) jawapan 2 k U L im
(3) jawapan 3_ alO R setar
(4) jawapan 4 _ _ T R _

ummiaqeef berkata...

(1) KEDAH
(2) KULIM
(3) ALOR SETAR
(4) JITRA

AziE-rAh berkata...

Salam..
Saja suka2 nak cuba..
(1) KEDAH
(2) KULIM
(3) GEORGE TOWN
(4) JITRA

Hehehehhe.. Entah btl entah tdk...

shera haifa berkata...

berapa kali boleh teka nie?

mama rifQy berkata...

adoiii..penat study..still xde jwpn!

eB@mamaAerish'n'Aed berkata...

nak join gaks
tapi jawapan no 1 jerk tau... ahaks
no 2 tuh tikam jerk

(1) jawapan 1 @ p E r A k
(2) jawapan 2 @ P U L A I
(3) jawapan 3 @ _ _ O R _ E T _ _
(4) jawapan 4 @ _ _ T R _

>_<

shera haifa berkata...

shera cuba teka

(1) jawapan 1 - PERAK
(2) jawapan 2 - KULIM
(3) jawapan 3 - ALOR SETAR
(4) jawapan 4 - CITRA

JaSSNaNi berkata...

(1) Jawapan 1 - PERAK
(2) Jawapan 2 - KULIM
(3) Jawapan 3 - ALOR SETAR
(4) Jawapan 4 - JITRA

pssttt.. sampai google peta negeri kedah ni.. punya nak cari jawapan.. ekekekeke... ade ke patut jawapan ke2 tu tadi dok pikir2 cam KULAI.. takkan gi Johor lepas tu nak patah balik gi UTARA lak.. kan kan.. :) Harap2 jawapan yg di beri ni betul lah.. :) nakkk adiaahhh.. :)

mom.4.two berkata...

aku nak teka bleh?

(1) KEDAH
(2) KULIM
(3) ALOR SETAR
(4) JITRA

EiJa ZaQuaN berkata...

adeii..susahnye teka teki dia..huhu

yangbaik berkata...

salam,
nak cuba lah mana tau kot2 rezeki hari Jumaat. Jawapan ...
1. PERAK
2. PULAU
3. ALOR SETAR
4. PUTRA

tq..

ummi sofiyyah berkata...

ingat senang..tp susah jugak...!
Try jer...
1) KEDAH
2) KULIM
3) ALOR SETAR
4) JITRA

bantai jer...hehe...

cikpuanhady berkata...

nak jugak..

(1) PERAK
(2) KULIM
(3) ALOR SETAR
(4) JITRA

Nad @ MamaZakwan berkata...

thanks kawan2 yg sudi menjawab teka tekuk yg tak seberapa ni..
jawapan yg mcm2!! comel jek, haha!

sbb dh ada pemenang, MamaZakwan tutup teka tekuk awal la ek..sbb konsep sape sepat dn tepat je kan..hehe

tahniah kpd pemenang ye..

ibuayahdamia berkata...

laaa..dah tutup erkk...baru nak uba.tapi kalau bagi jawapan pun sama macam kat atas tu...kedah, kulim, alor setar jitra

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...