22 Disember 2010

♥ HiK,HiK,HiK... AnDa SeKaLiaN MeManG MenCeRiaKaN HaTi SaYe :) ♥

1stly, thanks pd kawan2 yg sudi wish pd kami, Mama & Papa
Untuk entry ~ INI ~

Ok, berbalik pd tajuk
Memang sengih je Mama dibuatnya
Bila baca komen kawan2 tentang ~ INI ~
Opps! Sblm tu, ampun maaf ye, tak dpt nak reply komen sengsorang!
Masalah utama cam biasa ~ broadband yg agak 'lemb....' sket, huhu!

Bila letak gmbr ni, ramai yg cam was2
Gelang ke, jam..
Jam ke, gelang..
Hikhikhik....! ^_^

Ye, Mama dpt jam tu
Gelang tu mmg dh lama dpt, hehe..
(mas kawen Papa bg)
Jam tu je yg baru dpt mlm td :)


Pada Puan Eima aka Mama Fahim
Anda mmg terror bab2 meneka ni la!
Kagum saye dibuatnye, hehe! :)
Bukan setakat teka hadiah yg Mama dpt
Siap dgn brand skali!
Bravo, bravo! Hehe.... =P
Dah byk kali dh rasenya Eima ni meneka dgn tepat :)
Tggu la hadiah utk Fahim ye!

Hadiah dr Papa :)


Mama tak bg hadiah kt Papa ke?
Bagi.......
Tapi hadiah biase2 jek, hehe
Gantikan wallet Papa yg dah buruk tu
4thn Papa dah guna.. Hadiah hantaran dulu
Dah byk kali Mama nak belikan, Papa tak bg
Kali ni, Mama wat surprise, hikhikhik!
^_^v

6 comments:

ibuayahdamia berkata...

wahhh..cantiknya jam tu..pasni leh ler melaram ngan jam baru...hiks

norh berkata...

smart la jam tu.. :)

MUNNYRA berkata...

^__^ tetap comel macam biasa

@e_da berkata...

cantiknya....kita pun wish nak dapt jam..tp lum dpt2 lg..tahniah nad

mamalieyna berkata...

wwaaah bestnye dpt jam..nak jugak! hehe...

p.s huhu..makin kureeng keaktifan berBW skrg ni, gara2 online dr PC rumah or time rehat je kt opis ..huhu..

LyNn'Azlina berkata...

saya perasanla...si suami suka bagi adiah jam pada isterinya..ermmm..apa makna di seblaik tu erk...anyway..tahniah sis...seronoknya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...